Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ικανοποίηση των νεφροπαθών της Φλώρινας για τις εξελίξεις


Ενημερωθήκαμε από την γιατρό της μονάδας μας, την κα Βασιλείου Ειρήνη, ότι την Παρασκευή 1-11-2013, στο πρόγραμμα Διαύγεια, αναρτήθηκε η προκήρυξη για θέση Επικουρικού Νεφρολόγου και για την μονάδα μας μεταξύ άλλων. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Υγείας, κο Άδωνη – Σπυρίδωνα Γεωργιάδη, που ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την περίπτωση μας.
Τον κο Δεναξά Ιωάννη, ο οποίος παρόλο που έρχεται σαν φιλοξενούμενος ασθενής στην μονάδα μας, ενδιαφέρθηκε και έφθασε μέχρι το γραφείο του Υπουργού, έτσι ώστε να επιτύχει τελικά να βγει η θέση κατ’ εξαίρεση από την συνολική προκήρυξη.
Ο οποίος κος Δεναξάς, παλιότερα είχε επίσης πετύχει να έρθει με μετακίνηση νοσηλεύτρια από το Νοσοκομείο των Γρεβενών στην μονάδα μας, για να βοηθήσει τις νοσηλεύτριες μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κο Καρυπίδη Θεόδωρο, από το κανάλι Flash, που μας βοήθησε κι ενδιαφέρθηκε και ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τα προβλήματα μας.
Επίσης για τους ίδιους λόγους και τον κο Γεωργούλα Αθανάσιο και τον κο Περιβολάρη Γεώργιο, που πρόβαλλαν με σοβαρότητα τα αιτήματα μας.
Την γιατρό μας, κα Βασιλείου, που είναι τόσο υπεύθυνη και δεν σηκώθηκε να φύγει, μετά από τόση κούραση και τόσα προβλήματα.
Τα προβλήματα ωστόσο δεν τελειώνουν στην μονάδα. Απλά με τον ερχομό ενός ακόμη γιατρού λύνεται το πιο σοβαρό πρόβλημα μας.
Ελπίζουμε να λυθούν και τα υπόλοιπα και να μην χρειαστεί και πάλι τέτοια προσπάθεια για να γίνουν αυτά που δικαιούμαστε σαν ασθενείς.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΜΤΝ ΓΝΦ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΜΤΝ ΓΝΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου