Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΦ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

Ενσωματωμένη εικόνα 1
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΠΙΚΟ ΣΚΙ ΤΟΥ ΑΟΦ
Το Καιμακτσαλάν επέλεξαν οι τεχνικοί του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας ,για να πραγματοποιήσουν οι αθλητές της κατάβασης, την παρθενική τους επαφή με το σκι και το χιόνι, για την περίοδο  2013-14.Δεδομένης της ικανοποιητικής ποιότητας χιονιού, οι 10 αθλητές του ΑΟΦ ,με επικεφαλής τον
αρχιπροπονητή Ηλία Μούλελη και βοηθούς, την Λαζαρίδου  Ιωάννα και την Λαδά Νικολέτα, απόλαυσαν το χιόνι, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις τέλειες καιρικές συνθήκες. Διευκρινίζεται , ότι (για λόγους ασφάλειας), την αποστολή αποφασίστηκε από τον Όμιλο να ακολουθήσουν, μόνο οι προχωρημένοι αθλητές και όχι οι αρχάριοι.
Επίσης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου προπονείται συνεχώς, από τις            20-12-2013, η 22μελής ομάδα του Σκί Δρόμων Αντοχής ,με πολύ ζήλο και ενθουσιασμό.

 Για άλλη μια χρονιά το υψηλό επιστημονικό  επίπεδο προπόνησης, σε συνδυασμό με το άψογο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις ομάδες του ΑΟΦ ,με τις πολύπλευρες προπονήσεις,  είχε ως αποτέλεσμα την άμεση ανταπόκριση του κόσμου, που εκτίμησε την ποιότητα, και  έτσι, έκλεισαν  οι εγγραφές από πολύ νωρίς, φθάνοντας τα 85 άτομα. Δυστυχώς  όμως, ο χειμώνας αργεί να έρθει για τους χιονοδρόμους, αφού το χιόνι δεν είναι επαρκές  και οι περισσότεροι  μικροί αθλητές αδημονούν να χιονοδρομήσουν.

Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου