Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΓΥΜΝΗ γιόγκα: Ποια είναι η νεα ΚΑΥΤΗ μόδα που ΣΑΡΩΝΕΙ;;;


yoga
Οι ευεργετικές επιπτώσεις της γιόγκα είναι γνωστές, της γυμνής γιόγκα όμως; Τώρα αρχίζουμε και τις μαθαίνουμε… Στις ΗΠΑ κάνει θραύση ήδη!
Και επίσης… οι απελευθερωτικές ιδιότητες του γυμνισμού αναδεικνύονται από εκείνους που τον
επιλέγουν, τον υποστηρίζουν και δεν διστάζουν να κάνουν ακόμα και τα πιο τολμηρά… ανοίγματα! Η γυμνή γιόγκα είναι η νέα μόδα στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, ένα είδος ταντρικής γιόγκα, οι ασκήσεις της οποίας εκτελούνται χωρίς ρούχα.
Τα τμήματα δεν είναι μεικτά μέχρι αυτή τη στιγμή για ευκολονόητους λόγους… Υπάρχουν τάξεις μόνο με άνδρες ή μόνο με γυναίκες! Αποτελούν μάλιστα αυτή τη στιγμή ένα μικρό φαινόμενο στις κοινότητες ομοφυλοφίλων στη Βοστώνη, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες και το Σολτ Λέικ Σίτι. Όσοι ασχολούνται με τη γυμνή γιόγκα υποστηρίζουν ότι η γύμνια βοηθά στο να μπουν πιο βαθιά στο πνεύμα των ασκήσεων της γιόγκα.
Λογικό και επόμενο βέβαια είναι κάποιες φορές να “ξεσηκώνονται” πολλά πράγματα… έτσι οι ειδικοί εξηγούν: όσοι ακολουθούν πιστά αυτού του είδους τη γιόγκα, ξεκαθαρίζουν ότι αφορά τη σωματική υγεία. «Αφορά τη γιόγκα και την εκτίμηση που πρέπει να έχουμε προς το σώμα μας», λέει ο 40χρονος Τζον Κοτρέλ, που διδάσκει γυμνή γιόγκα σε ανδρικό κοινό σε πολιτεία των ΗΠΑ. Τη χαρακτηρίζει ως μιαν ασφαλή και χαλαρή μέθοδον «που βοηθά ειδικά τους άνδρες να κοιτάξουν τον εαυτό τους με ένα διαφορετικό τρόπο. Είναι μια θαυμάσια άσκηση». Όποιος παρακολουθήσει πάντως μια τάξη γυμνής γιόγκα θα αισθανθεί λίγο άβολα, καθώς πολλές από τις ασκήσεις γίνονται σε ζευγάρια και οι στάσεις του σώματος φέρνουν πολύ συχνά τα γεννητικά όργανα των συμμετεχόντων σε πολύ κοντινή απόσταση.
Να δω… τέτοια τμήματα στην Ελλάδα… έτσι όπως τα λέει πιο πάνω ο δάσκαλος… και να είναι για τη σωματική υγεία με πνευματικά παρακλάδια… και τι στον κόσμο! Εμείς νομίζω… δεν θα γίνουμε ποτέ τόσο μοντέρνοι ως λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου