Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η ακαδημία του Μ. Αλεξάνδρου Φλώρινας στο Ηρακλής - ΠΑΟΚ


Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου η ακαδημία του Μ. Αλεξάνδρου Φλώρινας αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη με προορισμό το Εθνικό Καυτατζόγλειο Στάδιο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ-Π.Α.Ο.Κ. 
Οι μικροί αθλητές χάρηκαν το παιχνίδι , αποκόμισαν πολλές εμπειρίες , ήρθαν σε επαφή , πήραν πολλά αυτόγραφα , βγήκαν φωτογραφίες με ανθρώπους που θαυμάζουν και μίλησαν με παίκτες των δύο ομάδων όπως οι Σκόνδρας, Lucas και Lino κ.α..
Επίσης μίλησαν με παλαίμαχους παίκτες και των δυο ομάδων τους κ. Αϊδινίου και κ. Κωνσταντινίδη οι οποίοι κατάγονται από τη Φλώρινα που τους έδωσαν πολλές συμβουλές με τα παιδιά να ακούν και να παίρνουν όλες τις εμπειρίες που μπορούν από δυο ανθρώπους που έχουν καταφέρει πολλά στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Η διοίκηση του «Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας» και οι υπεύθυνοι προπονητές των ακαδημιών θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τη διοίκηση της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία τους όπως επίσης τους κ. Αϊδινίου και κ. Κωνσταντινίδη για την προσφορά τους και την αμέριστη βοήθεια τους στην προσπάθεια που γίνεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου