Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ν. Μπέλτσος

Την ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό του Γ. Βοσκόπουλου γνωστοποίησε, μέσω επιστολής προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ο Νάσος Μπέλτσος. Η επιστολή αναγνώστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του σώματος. 

14 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΣΟ ,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΑ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟ ΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΑΛΛΟ ΝΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ

      Διαγραφή
    2. Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
      ΚΑΙ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΣΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΞΥΔΙ ΕΞΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΠΕΛΤΣΟ- ΜΕΓΑΛΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΕ- ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ????? ΤΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΕΣ ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ...ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΦΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑ ΜΑΡΙΑ, 5 ΨΗΦΟΙ. ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ 15 ΨΗΦΟΙ....ΚΛΠ. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.....

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Νάσο! Λύσε μας όμως μια απορία ήσουν ποτέ στην ομάδα του συνδυασμού του βοσκόπουλου; χα χα χα …… .μάλλον ήσουν όχι ανεξάρτητος αλλά με την ομάδα κρουά κρουά - Ασπρίδη και σε πιπίλιζαν ότι την επομένη μέρα θα εκπέσει ο Βοσκός από Δήμαρχος και θα αναλάβεις εσύ. Στα ντόπια χωριά ξέρεις τι λένε (( τάκφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Νάσο! Λύσε μας όμως μια απορία ήσουν ποτέ στην ομάδα του συνδυασμού του βοσκόπουλου; χα χα χα …… .μάλλον ήσουν όχι ανεξάρτητος αλλά με την ομάδα κρουά κρουά - Ασπρίδη και σε πιπίλιζαν ότι την επομένη μέρα θα εκπέσει ο Βοσκός από Δήμαρχος και θα αναλάβεις εσύ. Στα ντόπια χωριά ξέρεις τι λένε (( τάκφα γκλάβα τάκφα σάπκα)).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti egine re MPELTSO? sikoses kefali? EISAI polu mikros kai polu anikanos adelfaki mou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τους ενδιαφέρει ο Δήμος ούτε αν εκλεγεί ή όχι ο Βοσκόπουλος, η πάρτη τους μόνο να εκλεγεί και τα παιχνιδάκια τους.
      Από την πλευρά τους και ο Στάθης-Νάσος κι ο Τσόκας κι όποιοι άλλοι απίθανοι έχουν ακουστεί, μπαίνουν μπροστά και πετάγονται σαν υποψήφιοι και φρακάρουν το δρόμο.
      Ακριβώς μάλιστα "πετάγονται σαν υποψήφιοι" σκέτα ελατήρια
      Ετσι ενδυναμώνουν το Βοσκόπουλο

      Διαγραφή
  5. Ο ΜΠΕΛΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ. ΣΤΑΘΗ ΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΛΤΣΟ

      Διαγραφή
    2. Tί λέτε ρε, στο Δήμο τις έχουν τις καταστάσεις;

      Διαγραφή
  6. O πιο μεγάλος υπεύθυνος που θα ξαναεκλεγεί όχι μόνο ο Βοσκόπουλος αλλά κι ο Γιαγκούλας μαζί με τον Νταβέλη είναι ο πιο σκυλοβαρεμάρας και φόρτωμα αηδίας Στάθης Κωνσταντινίδης μαζί με όλα τα τσιράκια του.
    ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΦΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ.
    Μόλις πήραν χαμπαρι τις παπαριές που έκανε ο Βοσκόπουλος είπανε εδώ είμαστε, βάλε τους Νάσους για Δήμαρχους και ξαναβγαίνουμε Βουλευτές.
    Λογάριασαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο φλωρινιώτη ρεεεεεε
    Σπίτι σταθάκια φτάνει πια το φόρτωμα είνΑΙ πολύ καλύτερα να βγάλουμε ακόμα κι έναν κακό Δήμαρχο ξανά από έναν απίστευτα απαράδεκτο Βουλευτή με τα Δημητρόπουλα του και τα άλλα τα Νασόπουλα του.
    Τέλος Στάθη ΣΠΙΤΙ και εσύ και τα σταθάκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑΘΗ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νασοσ και ανεξαρτητος....ποτε ηταν ανεξαρτητος αυτος ρε; πισω απο τον σταθικα δεν τρεχει; ποσα ονειρα εχει και αυτο το παιδι, θελει να γινει δημαρχος απο 5 χρονων, σαν τον τσωκα ενα πραγμα. μπορουν ομως και οι δυο να γινουν, τωρα που ερχονται και τα καρναβαλια μπορει να νομισουν οτι κατι πετυχαν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή