Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Εγκαινιάστηκε η νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ουΔημοτικού Σχολείου Αμυνταίου με μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα (video)

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, λειτούργησε μετά από προσπάθειες πολλών χρόνων για την ολοκλήρωση της η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ουΔημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.


Ο Σύλλογος διδασκόντων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού, διοργάνωσαν  μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα, όπου η Εκπαιδευτικός κ. Δέσποινα Σακαλή ενημέρωσε γονείς και εκπαιδευτικούς για το τι είναι και τι δεν είναι η δυσλεξία, ο Ψυχολόγος κ. Γιάννης Σκενδέρης αναφέρθηκε στη  του ΚΕΔΔΥ Φλώρινας κ. Αντρέας Μαρκόπουλος ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τον τρόπο λειτουργίας του οργανισμού.
διαχείριση και την οριοθέτηση συμπεριφοράς των παιδιών, η Λογοθεραπεύτρια κ. Ελευθερία Τσαμπασίδου αναφέρθηκε στις διαταραχές του λόγου και στην σωστή και έγκυρη θεραπεία και τέλος ο Διευθυντής 
Την εκδήλωση προλόγισαν ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Αντώνης Ζαφειρίδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης και η Σχολική Σύμβουλος Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Αμυνταίου κ. Στέλλα  Κασσίδου.
Δείτε το βίντεο:
www.youtube.com/watch?v=rDOyOUBgyxY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου