Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Καρυπίδης τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ


Στην άρση της υποψηφιότητας του Θ. Καρυπίδη προχώρησε με απόφασή της η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, σχεδόν ομόφωνα τα μέλη του κορυφαίου πολιτικού οργάνου συμφώνησαν ότι “τα όσα φέρεται να είπε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές, το ύψος και το ήθος του κόμματος”. 
Με τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, αλλά να έχει λάβει τις αποφάσεις του από αργά χθες το βράδυ, ο κ. Καρυπίδης βρίσκεται πλέον εκτός ψηφοδελτίου, με τους μηχανισμούς της πλ. Κουμουνδούρου να αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του στο ψηφοδέλτιο.
Ωστόσο, μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Καρυπίδη, τα στελέχη και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούν βέβαιο ότι θα “σηκώσει το γάντι” και θα… απαντήσει, προχωρώντας στην αυτονόμηση και στην κάθοδό του στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ως ανεξάρτητος.
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας διεξήχθη σε καλό κλίμα, με αρκετά στελέχη, ωστόσο, να επισημαίνουν ολιγωρία και αμηχανία στη λήψη αποφάσεων για το θέμα Καρυπίδη, γεγονός που, όπως τόνιζαν, “εξέθεσε το κόμμα για περισσότερο από 48 ώρες και προκάλεσε τη διεθνή κατακραυγή εβραϊκών ενώσεων και κοινοτήτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πηγή:capital.gr
Του Δημήτρη Αλειφερόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου