Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ευχαριστήριο του «Αριστοτέλη»


Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Μιχαήλ Πασχαλίδη του Ιωάννη, ιδιοκτήτη του καταστήματος «ΗΧΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ», για τις δωρεάν επανειλημμένες τεχνικές βοήθειες και ηχητικές καλύψεις πολλών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας. 
Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους του κ. Πασχαλίδη την αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν προς τον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» οι Φλωρινιώτες για το έργο που επιτελεί επί 73 συνεχή χρόνια.
Επιπλέον, η προσφερόμενη βοήθεια, αποτελεί πολύτιμη ανάσα για το Σύλλογό μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε εκτός των λειτουργικών εξόδων και τις δυσβάστακτες πλέον υλικές ανάγκες προβολής των εκδηλώσεων των Τμημάτων μας. Αποκτά δε βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, να προβάλουμε το έργο και τις δράσεις των Τμημάτων του, να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, ο κ. Μ. Πασχαλίδης και το κατάστημά του «ΗΧΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ» παρίστανται συνεχώς ως αρωγοί με την ένθερμη χειρονομία τους.

Ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου