Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ο χορός του Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αμυνταίου

Ο χορός του Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αμυνταίου
Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμυνταίου πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του, κατά την διάρκεια του οποίου έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά:
1.Τον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Νώτα, τους Σχολικούς Συμβούλους κα. Κασίδου και κ. Κασκαμανίδη, τους Αιρετούς κ. Αντωνιάδη και κ. Γέρου, τον Δήμαρχο κ. Ιωσηφίδη, τον Αντιδήμαρχο Αμυνταίου κ. Γεώργου και τους λοιπούς επίσημους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας.
2. Την Δώρα Αλεξίου και την ορχήστρα της που τίμησαν την εκδήλωσή μας.
3. Το Τουριστικό Γραφείο FlorinaTravel για τη προσφορά του τριήμερου ταξιδιού για δύο άτομα στο Bansko της Βουλγαρίας.
4. Όλους τους επιχειρηματίες του Αμυνταίου και της Φλώρινας που με προθυμία προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρα αγορά.
5. Τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς που έδωσαν το παρόν στον χορό και τιμήθηκαν για το πολυετές και πολύτιμο έργο τους στην εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τις Νηπιαγωγούς Βολτσίνη Ελένη, Παπαδοπούλου Γιαννούλα και Παπαδημητρίου Αικατερίνη και τους/τις Δασκάλους/ες Παπαδοπούλου Παναγιώτα, Τσιουμίτα Δημήτριο, Ηλία Γεώργιο, Χατζητρύφωνος Στεφανία και Κωνσταντινίδου Παρέσσα, στους οποίους ευχόμαστε να έχουν καλή συνταξιοδότηση και η ζωή τους να συνεχίσει να είναι γεμάτη με όμορφες στιγμές.
6. Φυσικά θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε και όλους όσοι ήρθατε στο Bella Toumpa στον Άγιο Παντελεήμονα με πολύ καλή διάθεση, όρεξη για χορό και καταφέραμε, όλοι μαζί, να αφήσουμε τα προβλήματά μας στην άκρη και να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου