Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟ


Tη Φλώρινα επισκέφτηκαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος, Τομεάρχης Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη των ΑΝΕΛ και Ραχήλ Μακρή, Τομεάρχης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Μεταφορών και Υποδομών .
Οι δύο βουλευτές στο πλαίσιο των επισκέψεων τους στη Δυτική Μακεδονία, βρέθηκαν στη Φλώρινα και συζήτησαν με φορείς φίλους και μέλη του κόμματος τους,
την Κυριακή 2Φεβρουαρίου 2014 στο Εργατικό κέντρο Φλώρινας.
Ο κ. Καπερνάρος αναφέρθηκε στους εθνικούς κινδύνους που διατρέχει η περιοχή και η χώρα μας από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς.
Χαρακτήρισε τα δύο μεγάλα κόμματα «σάπια» χωρίς να διευκρινίσει ποια είναι, αν είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Για τη στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στους υποψήφιους περιφερειάρχες είπε ότι ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση ποιούς θα στη ρίξουν.
Ακόμα δεν συγκεκριμενοποίησε ποιούς κινδύνους διατρέχουμε ως περιοχή.
Η κ. Μακρή αναφέρθηκε στη δράση της όσον αφορά τα προβλήματα της περιοχής , στο σχέδιο αποδόμησης της αστυνομίας από την κυβέρνηση, στα αφύλακτα σύνορα.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ,βουλευτής ΑΝΕΛ, Τομεάρχης Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
Είναι χαρά όταν επισκέπτεσαι τέτοιους τόπους και συναναστρέφεσαι τέτοιους ανθρώπους, ιδιαίτερα όταν έχει μία επιτυχή έκβαση αυτή η επίσκεψη στην Κοζάνη και τη Φλώρινα.
Θα φύγω με τις καλύτερες των εντυπώσεων, ευτυχής για τους ανθρώπους που γνώρισα αλλά
παράλληλα δυστυχής για τα προβλήματα που υπάρχουν,για τα οποία συζητήσαμε και από αύριο αρχίζουμε δουλειά για τη λύση τους.
Ανάμεικτα συναισθήματα για τους ανθρώπους που είναι εδώ,αντιστέκονται, που θα συναγωνιστούν μαζί μας, που θα συμπολεμήσουμε, για να περιχαρακώσουμε τους κινδύνους που τους απειλούν από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς, ξέρουν κάποιοι τι εννοώ, και που πιστεύουμε τελικά όλοι μαζί, δυνατοί, αποφασισμένοι, θα επιτύχουμε, διότι συμφωνήσαμε ότι αυτοί οι τόποι είναι τόποι που είναι θαμμένοι οι νεκροί μας, είναι τόποι που δημιουργούν και φυτεύουν τις ελπίδες τους οι νέοι μας και είναι οι τόποι που για μας είναι η άγια πατρίδα μας και όχι οικόπεδο προς πώληση.
Είμαστε αποφασισμένοι και θα αποδείξουμε ότι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» όλοι οι Έλληνες, εμείς που μέσα στην ψυχή μας κρύβουμε πολλούς ανεξάρτητους Έλληνες, θα έχουμε ένα αποτέλεσμα που πρέπει και μας αξίζει.
Μπροστά μας είναι ένα μέλλον που εξαρτάται από μας και ένα μέλλον των παιδιών μας που είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε και να υπηρετούμε και από τη θέση μας ως βουλευτές και ως απλοί πολίτες. Γιατί εμείς οι βουλευτές των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είμαστε υπηρέτες του Ελληνικού λαού και όχι όπως οι βουλευτές των δύο μεγάλων σάπιων κομμάτων.
ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ,βουλευτής Τομεάρχης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Μεταφορών και Υποδομών
Οι πολίτες του νομού Φλώρινας θα πρέπει να θεωρούν ότι έχουν βουλευτή αφού εκπροσωπών τους ανεξάρτητους έλληνες σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.Είμαι διαθέσιμη για οποιοδήποτε θέμα αφορά
το νομό να το φέρνω με παρεμβάσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο και να κάνω όλες εκείνες τις κινήσεις προκειμένου να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των πολιτών.
Ο Βασίλης ο Καπερνάρος έχει στηρίξει πάρα πολλές φορές τα αιτήματα της δυτικής Μακεδονίας. Ιδιαίτερα με το θέμα του ξεπουλήματος του ΑΔΜΗΕ, που είναι μία πράξη που θα δώσει ακόμη ένα χτύπημα σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, που βιώνει μία τεράστια οικονομική κρίση, η οποία μετράει απώλεια ενός δις. Η Φλώρινα είναι ένας νομός που επί δεκαετίες που αυτά τα σάπια κόμματα που ανέφερε ο Βασίλης ο Καπερνάρος είχαν αφήσει στη μοίρα του. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η επανεκλογή τους, χωρίς να εργάζονται και να αποδίδουν ως βουλευτές για να γίνουν επενδύσεις και ανάπτυξη στο νομό. Αποδομούν όλη την περιοχή και πρωτίστως πέρα από τα οικονομικά και τα αναπτυξιακά, την αποδόμηση των συνόρων, της φύλαξης των συνόρων. Γνωρίζουμε καλά ότι δεν υπάρχουν πλέον συνοριοφύλακες,ότι έχουν καταργήσει τα φυλάκια του στρατού στα σύνορα, τα οποία αποτελούσαν μία προστασία για την περιοχή από τους γείτονες. Είχαμε το ατυχές περιστατικό με τον άτυχο αστυνομικό που έχασε τη ζωή του από την μη ύπαρξη αλεξίσφαιρων γιλέκων. Φύλαξη των συνόρων θέλει ειδική αστυνομία και ειδική εκπαίδευση. Τα σύνορα μας είναι ξέφραγο αμπέλι.
Κι ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην ελληνική αστυνομία στη Δυτική Μακεδονία, προβλέπεται αποδόμηση της που θα επιδεινώσει τα προβλήματα. Αυτά αποδεικνύουν ότι υπάρχει ένα σχέδιο αποδόμησης ολόκληρης της χώρας. Σ’ όλη τη χώρα ακούς τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες.
Εμείς έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά στο Κοινοβούλιο, ωστόσο δεν αναδεικνύεται γιατί οι άνθρωποι αυτοί κρατούν τα μέσα ενημέρωσης στα χέρια τους, αφού τους δωρίζουν δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που δεν έπρεπε να λάβουν, σε πτωχευμένες επιχειρήσεις,σε επιχειρήσεις που αύριο θα τις πτωχεύσουν, προκειμένου αυτά να τα επωμιστούν και να τα πληρώσουν αύριο οι Έλληνες πολίτες μέσω της ανακεφαλαιοποίησης. Κι επομένως αποτελούν γραφεία τύπου αυτών των μορφωμάτων κομμάτων, που έχουν τελείως μεταμορφωθεί και δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές των κομμάτων που είχαν ξεκινήσει και για τις οποίες υπήρχανε.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ακούσαμε κ.Καπερνάρο τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφέρειες. Σε μια συνεργασία σας με τον ΣΥΡΙΖΑ, την όποια συνεργασία σας, σας προβληματίζει το γεγονός ότι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες του ΣΥΡΙΖΑ είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Εμείς δεν είμαστε παιδιά κανενός κομματικού σωλήνα. Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», εκτός κάποιοι και αυτοί θα αποδείξουν ότι πολλές φορές δεν έχει να κάνει με τον κομματικό σωλήνα. Να αποδείξει ότι πορεύεται με αγνά αισθήματα πατριωτισμού, με αισθήματα θέλησης να υπηρετήσει τον Ελληνικό λαό, διότι έτσι λέει το σύνταγμα και χαρακτηρίζει τον βουλευτή.
Όμως το να είσαι παιδί του κομματικού σωλήνα και να λες ότι ενεργώ έτσι γιατί έτσι πρέπει να γίνει, διατηρώντας την καρέκλα και τις γραμμές του κόμματος αυτά τα έχουμε σπάσει εμείς. Κι όπως έχουμε δείξει υπάρχει πολυφωνία και έχουμε την ελευθερία της έκφρασης και της ελεύθερης συνείδησης των πραττομένων με το να εκφραζόμαστε δια της ψήφου μας στο κοινοβούλιο.
Ο βουλευτής έχει ελευθερία συνειδήσεως και ελευθερία εκφράσεως και κουβαλάει το σταυρό του λογαριασμού απέναντι σ’ αυτούς που τον έστειλαν εκεί μέσα. Ο βουλευτής δεν είναι πρόβατο σε μαντρί. Ο βουλευτής δεν εκβιάζεται, δεν απειλείται. Ο βουλευτής δεν αντιπροσωπεύει κανένα κόμμα. Ο βουλευτής αντιπροσωπεύει τον Ελληνικό λαό.
Με αυτούς τους ανθρώπους εμείς δεν έχουμε κανένα κοινό. Εάν σκέφτονται έτσι και έχουν ως βίωμα και ιδανικό αυτά που σας προανέφερα, βεβαίως και μιλάμε με τον οποιοδήποτε Έλληνα που θα συμφωνεί μαζί μας αφού προηγουμένως δεν έχει αποδεχτεί και κυρίως δεν έχει ψηφίσει μνημόνιο.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Η συνεργασία σας στις περιφέρειες;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: γι’αυτό έχουμε εκφραστεί πολλές φορές και έχουμε πει ότι σεβόμαστε απολύτως αυτούς που θα αναδείξουν και θα παρουσιάσουν και θα προτείνουν οι τοπικές κοινωνίες.Δεν μπορεί να ξέρει ο Φλωρινιώτης από την Αθήνα ποιος είναι ο ενδεδειγμένος για τις τοπικές κωμοπόλεις.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: κ.Καπερνάρο ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τους υποψήφιους περιφερειάρχες , δεν είναι κάτι που θα το ψάξουν οι πολίτες, σ’ αυτή τη συνεργασία τι λέτε;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ; Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αποφασίσει. Ιδιαίτερα σε ειδικούς τομείς και σε ειδικές περιοχές. Δεν ξέρω να σας πω αυτή τη στιγμή. Δεν έχω γνώση και δεν έχω και θέση γιατί προσωπικά δεν συμμετείχα σε κανένα συμβούλιο που μας απασχόλησε και όσον αφορά τη Δυτική Μακεδονία.Δεν μπορώ να σας πω. Είμαστε επιφυλακτικοί γιατί έχουμε τις αρχές μας και μέχρι σήμερα είμαστε το μόνο κόμμα, κίνημα, κινηματικό κόμμα που δεν έχουμε αποκλίνει ούτε κατά κεραία απ’ αυτά που έχουμε δεσμευτεί απέναντι στον Ελληνικό λαό και απέναντι στη συνείδηση μας και στις οικογένειες μας και τα παιδιά μας. γιατί οι περισσότεροι από μας είμαστε παθιασμένοι με το μέλλον των παιδιών μας γι’ αυτό ασχολούμαστε με την πολιτική. Και κατεβήκαμε από τους καναπέδες μας και κάποιοι από μας είχανε πολύ καλούς καναπέδες αλλά τους αρνηθήκαμε. Το μόνο ακατάσχετο που θα αφήσουμε που θα αφήσουν οι Τροϊκανοί μαζί με τους φίλους τους εδώ, είναι ο καναπές τους. όλα τα άλλα θα τα κατασχέσουν.
πηγη

2 σχόλια:

  1. O KAMEΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ.
    ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ Η ΝΔ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΘΟΞΟΙΔΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΩΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ.
    ΟΡΘΙΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
    ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΔΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΤΗΧΗΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ 10 ΨΗΦΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑ 10 ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΜΠΕΛΑΔΕΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΡΕΝΤΑ ΣΕ ΑΝΕΛ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή