Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αήττητοι και «χρυσοί» οι Ζήσης Παπαδόπουλος και Λάζαρος Καραμητάνης

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 9 Mαρτίου 2014 το 8ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2014. Τους αγώνες -που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων "Acropol-Alexander" (5ο χλμ εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης)- διοργάνωσαν το τμήμα σκάκι του Π.Σ.Σ. Κηφισιάς Σερρών σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Συμμετείχαν 230 παιδιά όλων των ηλικιών (από νηπιαγωγείο μέχρι και λύκειο) από 15 περιοχές των 9 Νομών της Κ.Δ. Μακεδονίας (Καστοριά-Κοζάνη-Φλώρινα-Σέρρες-Κιλκίς-Γρεβενά-Πιερία-Ημαθία-Πέλλα). Στο αγωνιστικό κομμάτι, διεξήχθησαν 11 διαφορετικά τουρνουά με ελβετικό σύστημα 7 γύρων, ανάλογα με τη σχολική τάξη των μαθητών, από τα Νήπια μέχρι και την ενιαία κατηγορία του Λυκείου.
Ακολουθεί η κατάταξη των πόλεων με βάση τη συγκομιδή μεταλλίων:







Οι μαθητές που προκρίθηκαν από τους αγώνες θα εκπροσωπήσουν την Ένωση στο 26ο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα 2014 που θα διεξαχθεί από 25 έως και της 27 Απριλίου 2014 στην Ερέτρια Ευβοίας.
Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας συγχαίρει όλους τους μαθητές που πήραν μέρος για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους και εύχεται καλή συνέχεια στους μαθητές που προκρίνονται και θα εκπροσωπήσουν τον νομό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου