Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε παίδων – κορασίδων 2014


Το Σαββατοκύριακο 5 και 6/4/2014 στο σπίτι των πολεμικών τεχνών στα Λιόσια Αττικής θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων.
Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας θα είναι και πάλι παρόν με 5 αθλητές οι οποίοι είναι πανέτοιμοι να διεκδικήσουν την κορυφή.

Οι αθλητές είναι: Αμβράσης Βασίλης, Αναστασίου Τραιανός, Μπακάλης Νικόλαος, Παλιογιάννη Φωτεινή και Σιώκης Λουκάς. Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Πρόεδρος του συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων και ο προπονητής Κορομπίλης Νικόλαος.

Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Ο σύλλογός μας πιστός στην παράδοση που τον θέλει παρόν σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις της ομοσπονδίας θα είναι παρόν και σε αυτούς τους τελικούς με μια δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσει ότι καλύτερο. Τα παιδιά είναι έτοιμα και δυνατά και είμαι σίγουρος πως την Κυριακή το απόγευμα θα πανηγυρίσουμε και το όνομα του συλλόγου και της Πόλης μας θα ακουστεί και πάλι στο Πανελλήνιο.

Κορομπίλης Νικόλαος (προπονητής): Κατ’ αρχήν να πω καλή επιτυχία στην αποστολή. Τα παιδιά είναι πανέτοιμα να ριχτούν στην “μάχη” έκαναν ενάμισι μήνα εντατικής προπόνησης αυτήν την εβδομάδα θα κάνουμε χαλαρά ώστε να μην έχουμε κανέναν τραυματισμό. Πάμε με πολλές αξιώσεις στους τελικούς, τα παιδιά έχουν δείξει ότι είναι πολύ δυνατά και είμαι σίγουρος πως θα είναι μέσα στα μετάλλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου