Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

6 μετάλλια για τις Σάρισες


Έξι μετάλλια κατέκτησαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ στο ανοιχτό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 29/30/2014 ο Δήμος Κοζάνης. 
Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των μαθητών Δημοτικού ο Αντωνίου Κων/νος πήρε την πρώτη θέση και το κύπελλο, ενώ ο Ελσάμι Ιωσήφκατετάγη τρίτος και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Στην κατηγορία των μαθητριών Δημοτικού τα κορίτσια της Φλώρινας κατέκτησαν τα τρία από τα τέσσερα μετάλλια. Χρυσό η Ρούφα Ευτυχία, χάλκινο η Βιτούλα Ελπινίκη και η Φωτιάδου Χρυσή. Στην κατηγορία των Γυναικών, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ευθυμίου Άννα.
Πολύ καλή παρουσία είχαν και τα υπόλοιπα παιδιά, αρκετά από τα οποία αγωνίστηκαν για πρώτη φορά. Έπαιξαν οι: Ελσάμι Ζαχαρίας, Νέσης Χρήστος, Γιώσης Βασίλης, Παράσχου Ζήσης, Παράσχου Κων/νος, Καραμήτσου Ειρήνη, Άμπα Δέσποινα, Ιωάννου Θωμάς, Τσαπκίνης Ιωάννης. Επίσης, την ομάδα του Αρμενοχωρίου αντιπροσώπευσαν οι Πασάς Αλέξανδρος, Σαντίκου Εντέλα καιΤριανταφύλλου Εύη.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους Ευθυμίουκαι Σαπουντζή.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το φιλικό σωματείο της Κοζάνης που για άλλη μια φορά διοργάνωσε άψογα αγώνες μέσα σε κλίμα ζεστό και φιλόξενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου