Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Ελισάβετ Καρανάκη με το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ


Ελισάβετ Καρανάκη: Με τη Γ. Ζεμπιλιάδου για να διασφαλίσουμε τη νέα αναπτυξιακή μας πορεία.
          «Ο τόπος μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Θα μπει σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία ή θα συνεχίσει να χάνει ευκαιρίες και να απογοητεύει τους ανθρώπους του;
          Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε αν έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο και ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν. Γι΄ αυτό μπαίνω σ΄ αυτό τον αγώνα μαζί με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου και το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ.

          Οι γνώσεις, η εμπειρία και η αγάπη της για τον τόπο θα είναι εγγύηση για όλους μας».
Ποια είναι η Ε. Καρανάκη.
Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΡΑΝΑΚΗ είναι κάτοικος Πτολεμαΐδας, με καταγωγή από τον Περδίκκα του Δήμου Εορδαίας. Είναι διπλωματούχος Μηχανικός του Πολυτεχνείου Κρήτης και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Στο ξεκίνημα της επαγγελματικής της δραστηριότητας το 1996, ως ελεύθερος επαγγελματίας. συνεργάστηκε με πολλές εταιρείες χωματουργικές και κατασκευαστικές της περιοχής μας, που δραστηριοποιούνταν κυρίως στα ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ ΑΕ. 
Από το 2004, εργάζεται στην ΔΕΗ Α.Ε. και είναι Υποτομεάρχης Μεταλλευτικής Υποστήριξης του Κλάδου Ορυχείου Πεδίου Αμυνταίου. Ασχολείται κυρίως με τη μελέτη, εκπόνηση και κατασκευή έργων υποδομής, την εφαρμογή του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στην ΔΕΗ ΑΕ, την επίβλεψη διαφόρων συμβάσεων της Επιχείρησης, συμμετέχει σε Επιτροπές Διαγωνισμών, Αξιολόγησης, Τεχνικής Κρίσεως, Παραλαβές κ.ά.
Το 2010 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος του νέου διευρυμένου Δήμου Εορδαίας, είναι μέλος Δ.Σ. της Οικονομικής Επιτροπής, της Δημοτικής Επιχείρησης Ν.Π.ΚΟΙΠΠΑΠ (Νομικό Πρόσωπο) και της Σχολικής Επιτροπής Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης. Η παρουσία της είναι ενεργή σε κοινωνικές, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας.
Είναι παντρεμένη με τον έμπορο ΝΙΚΟ ΣΙΑΠΑΝΙΔΗ και έχουν δύο κόρες, τη Νάντια και την Κατερίνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου