Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
22/4/2014

 Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ»

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέφθηκε σήμερα (Τρίτη 22/04/2014) τα Γιαννιτσά και την Κατερίνη.

Ο κ. Ψωμιάδης ξεκίνησε την περιοδεία του στα Γιαννιτσά με επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Γιαννιτσών, όπου είχε συνομιλία με τον Αστυνομικό Διευθυντή και άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της περιοχής.
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Πιερίας τόνισε: «Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της σύνθεσης των δυνάμεων και θα συνεργαστεί στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό του Βύρωνα Πολύδωρα. Ακούσαμε τη φωνή της κοινωνίας και ενώνουμε τις δυνάμεις της Κεντροδεξιάς».
Ερωτώμενος για τους λόγους της παραίτησης του από τη Ν.Δ. ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε: «Εγώ δεν μετακινήθηκα ποτέ από τις θέσεις μου. Πλήρωσα τη φωνή και τις θέσεις μου. Πρόσθεσα στη Νέα Δημοκρατία, δεν αφαίρεσα. Όμως υπάρχουν και κόκκινες γραμμές, τις οποίες η ηγεσία της Ν.Δ. τις ξεπέρασε. Έμεινα έξω από το ευρωψηφοδέλτιο της γιατί έτσι ήθελαν τα μεγάλα αφεντικά. Να είστε, όμως, βέβαιοι, πως ο λαός θα τιμωρήσει την αδικία αυτή.»
Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχολίασε: «Ενδεχόμενες εθνικές εκλογές δεν πρόκειται να δώσουν λύση. Είναι βέβαιο όμως πως θα μπούμε σε μια φάση πολιτικών αναταράξεων σε όλα τα κόμματα».
Ο κ. Ψωμιάδης έκλεισε την περιοδεία του στην Κατερίνη κάνοντας βόλτα στην αγορά της πόλης.


Ευχαριστούμε για τη συνεργασία,

Για το Γραφείο Τύπου

Σταύρος Οραήλογλου/ 6973 049269

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου