Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Παρουσίαση του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

6 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΓΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βοσκοπουλος η παράταξη των νοικοκυραίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
    Ενα μήνα πριν τις εκλογές κι ενώ υπήρχε ήδη έτοιμος από μήνες συνδυασμός του Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου, επίσης του Νάσου Μπέλτσου και του Μιχάλη Τσιώκα, εμφανίστηκε ο Σαμαρικός ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ μη παραιτούμενος Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδη και απαίτησε να κλείσουν οι 2 συνδυασμοί και όλοι οι σύμβουλοι τους να του κάνουν έτοιμο συνδυασμό.
    Κι όχι μόνο αυτό αλλά να κατέβουν και σύμβουλοί του ο Μιχάλης κι ο Νάσος.
    Ο μόνος που του έκανε το χατήρι ήταν ο μνημονιακός Βενιζελικός Τσιώκας.
    Μάλιστα βιαστικά ανακοίνωσαν ένα σύραμα 94 υποψηφίων με καμιά 30ριά αξιόλογους μόνο, κι άρχισαν οι απειλές και τα ταξίματα σε όλους τους πρωινούς από 6 μήνες υποψήφιους των άλλων από τον χθεσινοβραδυνό κουτσαβάκη ημερών υποψήφιο Στάθη, ακόμα και μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων.
    Μάλιστα ο γνωστός Στάθης ήθελε και περισσότερους Υποψήφιους από το Βοσκόπουλο και την τελευταίες 2 μέρες κατέβασε άλλους 100 κούφιους και αμφιλεγόμενους ή άκυρους υποψήφιους συμβούλους και πολύ λογικά ξαναγύρισε 2ος στον αριθμό και 5ος στην ποιότητα.
    Και το χειρότερο γιαυτόν και Θεία Δίκη ηταν που έδειξε ότι εκτός από αδυναμία κυβέρνησης ούτε 1 συνδυασμό δεν ξέρει να φτιάξει, με άκυρους, κενά στα τοπικά και κούφιους τους μισούς και πλέον υποψηφίους. Μόνο απειλές, ταξίματα και κουτσαβακισμούς.
    Για να γνωρίσει μάλιστα το απροσάρμοστο συνοθύλευμά του έκανε χθές το βράδυ συγκέντρωση 240 ατόμων στο Βέλτση, αφού άλλοι του το κατέβασαν.
    Η αλήθεια ανατέλει την Κυριακή 4 Μαϊου 2014 στο Μίμη στο ΑΜΜΟΧΏΡΙ στις 8 το βράδυ και τελειώνουν τα ψέμματα, με πολλές εκπλήξεις.
    Ενας σιδηρόφραχτος συνδυασμός καλών νοικοκυραίων του τόπου μας από χρόνια συνεργάτης στο έργο και το πρόγραμμα του συνδυασμού ,ο μεγαλύτερος αριθμός και ποιότητα σε όλους τους οικισμούς του Δήμου θα δώσει τέλος στα παραμύθια του χθεσινοβραδυνού υποψήφιου Στάθη.
    Ούτε απειλές, ούτε ταξίματα πια αλλά ούτε και τίποτα θα σταματήσει το συδυασμό Αναπτυξιακή Πορεία του Γιάννη Βοσκόπουλου από τη ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    Ο τόπος θα αναγεννηθεί από τα μνημόνια και από την παρταλότητα παλιοπολιτικής
    και θα ανοίξει ο δρόμος στα έργα και στον πολιτισμό.
    Η τοπική μας κοινωνία των νοικοκυραίων θα ανασάνει και θα αρχίσει να ελπίζει ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφιερωμένο στην παραταξη των νοικοκυραιων: http://m.youtube.com/watch?v=7fXoiGB3mAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο τον γαμπρό απο το Ναύπλιο η αφιερωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή