Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο του Χρ. Μπαρδάκα


Συγκινημένος βαθύτατα και με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που συνεπάγονται της επανεκλογής μου , ευχαριστώ από βάθος καρδιάς τους συνδημότες μου, που με εμπιστεύτηκαν εκ νέου και με ανέδειξαν πρώτο μεταξύ ίσων. Προσηλωμένος στην εξυπηρέτηση του δημότη και στο συλλογικό συμφέρον, θα συνεχίσω την προσπάθεια προσφοράς στο τόπο μου με τον ίδιο ζήλο. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους μου, και να τους προσκαλέσω σε έναν ευρύ κοινωνικό και πολιτικό διάλογο , με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και την πρόοδο του τόπου. Αφήνοντας πίσω τις παλαιοκομματικές τακτικές και αντιλήψεις , εγκαταλείποντας τον λαϊκισμό και στοχεύοντας στην ευρύτερη δυνατή κοινωνικοπολιτική συναίνεση, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ Π. Χρήστος

Αντιδήμαρχος Φλώρινας

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΑΡΑ!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ''ΠΡΙΟΝΙΣΜΑΤΑ'' ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ!!!

      Διαγραφή
  2. Δελφίνος με πατέντα!Κύριε Δήμαρχε,Γιάννη δικέ μας άνθρωπε,γιατί δικός μας είσαι και εμείς δικοί σου,μαζί φτύσαμε κυριολεκτικά αίμα παλεύοντας με όλα τα θηρία που λυμαίνονταν τόσο καιρό την πολυαγαπημένη μας Φλώρινα και κάναμε σημαία την ισότητα,πώς επιτρέπεις σε έναν δημοτικό σύμβουλο όπως ΟΛΟΙ οι άλλοι,που με ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ έκανες αντιδήμαρχο,να έχει (αν είναι έτσι,έτσι φαινεται όμως ερμηνεύοντας το ύφος του κειμένου)τέτοιες αρχηγικές τάσεις,ενδεχομένως υποσκάπτοντάς σε,να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη,τη στιγμή κιόλας που δεν έχει ξεκινήσει η νέα πενταετία και εσύ δεν έχεις πάρει οριστικές αποφάσεις για μετά;Σε κάθε περίπτωση πρέπει ο Χρήστος ο Μπαρδάκας να ξεκαθαρίσει ΔΗΜΟΣΙΩΣ τη θέση του,προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά μη τρελαίνεστε, δυό γαΪδάρων άχερα δε ξέρει κι αυτός κι όσοι κάναν Αντιδήμαρχοι.
    Κι η γιαγιά μου γίνεται Αντιδήμαρχος με έτοιμα χρήματα από το Δήμαρχο.
    Και κονέ κάνει και Νάσος γίνεται.
    Κανά φράγκο να βγάλει για το Δήμο είναι το θέμα, εκεί νούλα νούλα η δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε βρε καημένε ανθρωπάκο,που δεν ξέρεις ούτε την προπαιδεια,πήγαινε μακιγιαρισου λίγο ακόμα...Σου έδωσαν να γλυψεις ένα κόκκαλο οι αρχηγοί της"αγελης",και νομίζεις κάποιος είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή