Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Η νικηφόρα πορεία του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο» στις Τοπικές Κοινότητες Αναργύρων, Βαλτονέρου και Λιμνοχωρίου

Τις Τοπικές Κοινότητες Αναργύρων, Βαλτονέρου και Λιμνοχωρίου επισκέφτηκε στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας και παρουσίασης των υποψηφίων, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ», Κώστας Θεοδωρίδης, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης. 

Πρώτος σταθμός η Τ.Κ. Λιμνοχωρίου όπου συνομίλησε με τους κατοίκους, κατέγραψε τα προβλήματα τους και στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ζημιογόνα για τον Δήμο Αμυνταίου τετραετία που πέρασε, δίνοντας την υπόσχεση του για μια νέα αρχή και την επίλυση όλων όσων προβλημάτων συσσωρεύτηκαν τα «χαμένα αυτά χρόνια για την περιοχή» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Εκτός των άλλων ο κ. Θεοδωρίδης έκανε εκτενή αναφορά για το μείζον θέμα της ποιότητας του πόσιμου νερού και ειδικά για το θέμα της μη λειτουργίας των Ιαματικών «ΜΠΑΝΙΑ», δίνοντας την εξήγηση ότι η αδιαφορία της παρούσας Δημοτικής Αρχής είναι σκόπιμη, με σκοπό την ιδιωτικοποίηση τους.
Με παρέμβαση του ο Πρόεδρος της Τ.Κ. και υποψήφιος Τσερέπης Αντώνης αναφέρθηκε στην πρόσφατη ομιλία του κ. Ιωσηφίδη στο χωριό τονίζοντας ότι όλα όσα ειπώθηκαν (νερό, μελέτη ανάπλασης παραλίας, πολιτιστικές εκδηλώσεις επισκευές κτιρίων κ.α.) ήταν αναλυθεί και μοίρασε και πάλι ψεύτικες υποσχέσεις, με σκοπό την υφαρπαγή ψήφων.
Εκτεταμένη αναφορά για το θέμα έκανε και ο πρώην Δήμαρχος Αετού και υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Θεοδωρίδη, Σταύρος Αναστασιάδης, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Ιωσηφίδη για παντελή άγνοια των προβλημάτων και αδιαφορία για την ανάπτυξη της περιοχής. Χαρακτήρισε δε σκόπιμη την παρουσία του στην περιοχή, με σκοπό το ξεπούλημα των ορυχείων και της ΔΕΗ προς όφελος της εταιρείας του.

Τ.Κ. Αναργύρων: Δριμύ «κατηγορώ» εξαπέλυσε ο Κώστας Θεοδωρίδης κατά του σημερινού Δημάρχου, για την αλληγορία του στο θέμα της μετεγκατάστασης του οικισμού και το κλείσιμο του Περιβαλλοντικού Κέντρου Ζάζαρης – Χειμαδίτιδας, εισπράττοντας τις επευφημίες των κατοίκων που κατέκλυσαν τον χώρο της ομιλίας του.
Απαριθμώντας τα έργα στον οικισμό έμεινε στο …νούμερο 1 - έλλειψη δεύτερου, (4 σαμαράκια τα οποία τελικά αφαιρέθηκαν λόγο κακοτεχνίας).
Τέλος, ανανέωσε το ραντεβού του με τους πολύπαθους κατοίκους των Αναργύρων, στους αγώνες που θα δώσουν από κοινού με την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέου Δημάρχου Αμυνταίου.

Τ.Κ. Βαλτονέρων: Σε ένα κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο, ο Κώστας Θεοδωρίδης, από την ιδιαίτερη του πατρίδα, συνομίλησε εγκάρδια με τους κατοίκους και έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα τους.
Κύριο θέμα της συζήτησης για εξεύρεση λύσεων ήταν η ανεργία και η αναβάθμιση της ζώνης που είναι ενταγμένος ο οικισμός, η μελέτη για τα ρήγματα η οποία μπήκε τόσα χρόνια στα συρτάρια, ο καθαρισμός των καναλιών, ο τοπικός πόρος και γενικά η εγκατάλειψη του οικισμού τα τελευταία τέσσερα χρόνια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου