Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Φτάνει πια…


Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι φίλοι και οι συνεργαζόμενοι με το ΚΚΕ, υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που απαρτίζουμε τα ψηφοδέλτια της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» δώσαμε ένα σκληρό και άνισο αγώνα. Γιατί για να φτάσει η ψήφος στην «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» έπρεπε να περάσει τις συμπληγάδες πολιτικής ρουσφετιών και σογιών. 
Στο 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών, οι επικρατήσαντες συνδυασμοί είναι φτιαγμένοι από τα ίδια υλικά που είναι και η συγκυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ. Στα προγράμματα τους υπόσχονται την εφαρμογή του αντιλαϊκού «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» , την συνέχιση της πολιτικής της Ε.Ε. και της συγκυβέρνησης στον Δήμο. Η υπερψήφιση τους σημαίνει έγκριση αυτής της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής που οδηγεί τα πλατιά λαϊκά στρώματα στην φτώχεια και εξαθλίωση.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η "Λαϊκή Συσπείρωση" δεν υποστηρίζει κανέναν από τους δύο συνδυασμούς που συμμετέχουν στο β' γύρο. Ανάλογη είναι και η θέση του ΚΚΕ για όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν μπορείτε να μας αγοράσετε όλους, ούτε να μας απειλήσετε όλους, ούτε να μας τρομοκρατήσετε όλους. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που παραμένουν μέχρι τέλους όρθιοι. Δεν εξαγοράζονται, δεν κάνουν κολοτούμπες. Είναι λογικό οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να μην το καταλαβαίνουν και να πιστεύουν ότι με ρουσφέτια, με τη δύναμη των χρημάτων τους και με λάσπη, θα πείσουν τον κόσμο και πόσο μάλλον εμάς να τους στηρίξουμε και αυτό γιατί λειτουργούν οι ίδιοι έτσι με ανταλλαγές κάτω από το τραπέζι, με ψέματα και απειλές.
Για αυτό η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» προτείνει την καταψήφιση και των δύο. Άκυρο και Λευκό στην κάλπη, γιατί η επιλογή του «μικρότερου κακού» είναι συνευθύνη και συνενοχή στο κακό. Ψηφίζουμε στις τοπικές εκλογές ΞΑΝΑ το κόκκινο γαρίφαλο της Λαϊκής Συσπείρωσης αρνούμενοι να μπούμε στη λογική να διαλέξουμε Δήμιο για τα λαϊκά συμφέροντα. Δεν είναι δυνατόν οι άνεργοι νέοι, οι απλήρωτοι στις εργολαβίες τους, αυτοί που παίρνουν 18 και 20 ευρώ και δεν μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους να στοιχίζονται πίσω από τους εκμεταλλευτές και τους δυνάστες τους.
Έχουμε μπροστά μας τη μάχη των ευρωεκλογών. Καλούμε όλους και όλες να συμμετέχουν στις ευρωεκλογές στέλλοντας ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης και πάλης μέσα από τη υπερψήφιση του ΚΚΕ μαυρίζοντας αυτούς που τους έχουν μαυρίσει τη ζωή. Να ρίξουν στην κάλπη των ευρωεκλογών το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, ακόμα και αν δεν συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ. Γιατί είναι το μόνο κόμμα που είπε την αλήθεια για την Ε.Ε., γιατί αντιστέκεται και απορρίπτει την Ευρώπη της λυκοσυμμαχίας, των μονοπωλίων.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου