Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014


ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ζ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                                        Φλώρινα, 15-05-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σήμερα, Πέμπτη 15 Μαΐου 2014, τελευταία ημέρα των επισκέψεων του Δημάρχου Φλώρινας και υποψήφιου Δημάρχου του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», κ. Γιάννη Βοσκόπουλου.
Το πρωί, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού, επισκέφθηκε τις δημόσιες υπηρεσίες της πόλης μας, την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το απόγευμα συναντήθηκε με τους κατοίκους του Συνοικισμού Νεοφωτίστων, ενώ το βράδυ επισκέφθηκε το Σ. Σ. Βεύης.

Αύριο, Παρασκευή 16 Μαΐου 2014, ο Δήμαρχος Φλώρινας και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης, στις 10 το πρωί θα δώσει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Λεχόβου. Ο κύκλος των προγραμματισμένων ενεργειών ενόψει των εκλογών της 18ης Μαΐου του υποψήφιου Δημάρχου του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» θα κλείσει στις 8:30 το βράδυ με την κεντρική ομιλία του κ. Βοσκόπουλου μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στον πεζόδρομο της Φλώρινας. 



























1 σχόλιο:

  1. 100 μέτρα σε ευθεία χώρια η γωνία άλλα 50 η συγκέντρωση, βάλε και όσους κάθονταν μέσα στο κέντρο και τις καφετέρειες , πολύ πράμα και πολλή αποφασιστικότητα και δυνατά πρόσωπα,με σιγουριά και χαμόγελο. Ο Γιάννης το καθαρίζει μια κι έξω το παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή