Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ελληνική Αυγή παντού στην Δυτική Μακεδονία


Συνεχίζονται οι προεκλογικές δράσεις της Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας μας.

Στην Καστοριά την Τετάρτη 14 Μαΐου κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον Τούφα Στέργιο, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της πόλης όπου μοιράστηκαν φυλλάδια με τις θέσεις μας για τη σωστή λειτουργία των λαϊκών αγορών, για τον πρωτογενή τομέα και το πολυσέλιδο φυλλάδιο με το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθουσιώδης, παραγωγοί, επαγγελματίες και απλοί πολίτες συνεχάρησαν τους συναγωνιστές για την δράση τους και εξέφρασαν τη στήριξη τους στο συνδυασμό μας για τις Περιφερειακές εκλογές και στη Χρυσή Αυγή για τις Ευρωεκλογές. Μοιράσαμε εκατοντάδες φυλλάδια και συζητήσαμε με πολλούς πολίτες για την πορεία του προεκλογικού αγώνα.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην Καστοριά η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις.
Την Πέμπτη 15 Μαΐου κλιμάκιο συναγωνιστών από την Εορδαία και την Κοζάνη επισκέφθηκαν την πόλη της Πτολεμαΐδας όπου μοίρασαν φυλλάδια και άλλο προεκλογικό υλικό. Τα μηνύματα που παίρνουμε από την Πτολεμαΐδα και όλη την Εορδαία, είναι ότι και εκεί τα ποσοστά του συνδυασμού μας θα είναι υψηλά, πέραν πάσης προσδοκίας.

Διαπιστώνουμε κάθε μέρα ότι οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, παρά την πλήρη απομόνωση μας από κεντρικά και περιφερειακά ΜΜΕ, παρά τις διώξεις και την τρομοκρατία του καθεστώτος, παρά το γεγονός ότι η ηγετική ομάδα του κινήματος μας είναι άδικα και παράνομα προφυλακισμένη, οι Δυτικομακεδόνες μας στηρίζουν και πυκνώνουν τις γραμμές μας. Σε κάθε περίπτωση η Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία θα λάβει πολύ υψηλό ποσοστό, θα είμαστε οι πραγματικοί νικητές των εκλογών στην Περιφέρεια μας και ευελπιστούμε ότι θα είμαστε και στο δεύτερο γύρο.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κος. Κουρκούτας Νικόλαος επισκέφθηκε την Φλώρινα όπου και έδωσε σύντομη συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, παράλληλα με την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων. Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κος Ρώμας Ευάγγελος παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους και έδωσε το στίγμα της Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία όσον αφορά τα τοπικά θέματα. Παρών ήταν και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής κος. Νομικός Κωνσταντίνος, ο οποίος κατάγεται από την Φλώρινα και κοσμεί το ευρωψηφοδέλτιο των Ελλήνων Εθνικιστών μαζί με άλλους αξιόλογους υποψηφίους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου