Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

12ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Regions 2014

Επέστρεψε την Δευτέρα από την Σμύρνη η αποστολή της Ένωσης Καράτε Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας όπου η “Macedonia Greece” συμμετείχε με τέσσερεις ομάδες συμμετείχε στο 12ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα “Περιοχών”. 

Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Φλωρινιώτης Τσαρτσιταλίδης Κίμων. Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν 7μελής των Ανδρών 7μελής των Εφήβων-Νέων 5μελής των Γυναικών και 5μελής των Νεανίδων-Νέων. Η συμμετοχή ήταν πάρα πολύ μεγάλη 178 ομάδες από 46 κράτη. Αγωνιστικά οι ομάδες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα οι άνδρες αποκλείστηκαν από την Ελβετική ομάδα για την είσοδό τους στους 8, το ίδιο έγινε και από τους έφηβους οι οποίοι έχασαν από τους Αζέρους, πολύ καλή εμφάνιση έκανα οι μικρές μας οι οποίες έχασαν από την Τούρκικη ομάδα για την είσοδο στην τετράδα, οι πιο άτυχες όμως ήταν οι Γυναίκες οι οποίες πέρασαν στα repassage και διεκδίκησαν το χάλκινο μετάλλιο από τις Ισπανίδες αλλά στο πρώτο παιχνίδι τραυματίστηκε η αθλήτριά μας Καραμπλιάγκου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση και έτσι χάθηκε η ευκαιρία να πάρουμε την Τρίτη θέση.

Τσαρτσιταλίδης Κίμων (αρχηγός αποστολής): κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά καθώς και στο προπονητικό team. Είναι μια φρέσκια ανανεωμένη ομάδα η οποία στάθηκε πολύ καλά παρά τις ατυχίες της, έχει σίγουρα πολύ μέλλον και τους εύχομαι καλή συνέχεια και το Δ.Σ της Ένωσης θα κάνει τα πάντα ώστε να έχουν οι αθλητές όλα τα “όπλα” που χρειάζεται για ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα. Πρέπει να τονίσουμε τις απουσίες των Φλωρινιωτών αθλητών που έπαιξαν τον ρόλο τους και αυτές, ο Τσαρτσιταλίδης Ηλίας ο οποίος λόγο των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και η Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία η οποία λόγω Πανελλαδικών Εξετάσεων δεν ενσωματώθηκαν φέτος στην αποστολή. Ευελπιστούμε σε μια καλύτερη παρουσία το 2015 στα Σκόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου