Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Τα παιδιά γράφουν στη Φλώρινα το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου

Μικροί ταλαντούχοι αθλητές του σήμερα κι επίδοξοι μεγάλοι πρωταγωνιστές του αύριο κλείνουν το προσεχές τριήμερο το αγωνιστικό καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την περίοδο 2013-2014. Ο 13ος και τελευταίος τους σταθμός στα αναπτυξιακά τουρνουά θα είναι η Φλώρινα, η οποία από αύριο μέχρι τη Δευτέρα πραγματοποιεί 2η σερί χρονιά αντίστοιχο πρωτάθλημα κι ετοιμάζεται να τιμήσει και πάλι με τον καλύτερο τρόπο την επιτραπέζια αντισφαίριση και τη νέα της γενιά.



Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 116 και η πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στο κλασικό αγώνισμα του θεσμού, το απλό, είναι ότι θα γίνει και το ομαδικό σε παίδες και κορασίδες. Το όπεν θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Φλώρινας. Το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με το τοπικό Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες και υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, που είναι και χορηγοί.

Οι κατηγορίες εφήβων και νεανίδων δεν εντάσσονται στους αγώνες της Φλώρινας, αλλά οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες χωρίζονται σε παιδιά Α’, Β΄και Γ΄τάξεων η μία και Δ΄Ε΄και ΣΤ΄τάξεων η άλλη. Οι δηλώσεις συμμετοχής κατανέμονται σε 39 παίδες, 19 παμπαίδες Α΄, 23 παμπαίδες Β΄, 14 κορασίδες, 11 παγκορασίδες Α΄και 10 παγκορασίδες Β΄. Ανάμεσα στα δηλωθέντα ονόματα είναι και ορισμένα της πρώτης 10άδας στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης. Ο Ξάνθος Παναγόπουλος και ο Φώτης Αρβανίτης, που βρίσκονται στο νούμερο 7 και το 9 αντίστοιχα των παίδων. Η Κυριακή Κουλιούρη, η οποία είναι νούμερο 10 στις κορασίδες. Η Θεοδώρα Βασιλειάδου και η Λαμπρινή Γκαβαλία, οι οποίες κατέχουν την 7η και την 9η θέση στις παγκορασίδες. Στο ομαδικό παίδων θα μετάσχουν 10 ομάδες και στο ομαδικό κορασίδων 6. Οι αγώνες του ομαδικού αγωνίσματος δεν αξιολογούνται για τον πίνακα αξιολόγησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει ομίλους στην πρώτη φάση και νοκ άουτ παιχνίδια στη δεύτερη. Το πρόγραμμα αρχίζει αύριο Σάββατο στις 09:00 με αγώνες της πρώτης φάσης στους παίδες και τους παμπαίδες Β΄. Από τις 11:30 μέχρι τις 12:00 διεξάγεται η τελετή έναρξης και αμέσως μετά η δράση θα συνεχιστεί και υπολογίζεται να κρατήσει μέχρι τις 19:00. Την Κυριακή το απλό αρχίζει στις 09:00 και ολοκληρώνεται με τους τελικούς γύρω στις 14:30, ενώ από τις 16:00 παίρνει σειρά το ομαδικό των παίδων και των κορασίδων με τα παιχνίδια της πρώτης φάσης. Επίσης στις 09:00 είναι η έναρξη των παιχνιδιών τη Δευτέρα και το πρόγραμμα αναμένεται να τελειώσει γύρω στις 17:00 με τους τελικούς του ομαδικού.

Εκτός από τον Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας την προσπάθεια βοηθούν με διάφορες χορηγίες οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

Φαίδων HOTEL

Θεωρητικό Φροντιστήριο Μ.Ε.

Φωτόραμα Είδη Φωτογραφίας

Στεφ. Ουλιάρης & Σία Υγρά καύσιμα & βιοκαύσιμα

Ο δορυφόρος Παραδοσιακή ταβέρνα

Η γωνιά Βιβλιοπωλείο

Auto Soumpasis Εμπορία αυτοκινήτων

Νικ. Γεωργ. Μικρόπουλος Εμπορία ποδηλάτων-Μοτοποδηλάτων

Ελληνίς Ξενοδοχείο

Lingos Ξενοδοχείο

Balla D’ Oro Καφετέρεια

Μπελλής ΑΒΕΕ Τρόφιμα

Φιλίππειον Ξενοδοχείο

Ο Γκιώνης Μεζεδοπωλείο

Bloom  Ξηροί καρποί

Ράδιο Φλώρινα Μ.Μ.Ε.

Gpsports κατάστημα


Από ρΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου