Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Όλα έτοιμα για το DrosopigiRace

Όλα έτοιμα για το DrosopigiRace
Στα μονοπάτια και τους δασικούς δρόμους που «διανοίγει» και συντηρεί σε άριστη κατάσταση η Μάρω, η αρκούδα και η οικογένεια της (δηλαδή οι διοργανωτές και οι φίλοι του Drosopigirace τα τελευταία 4 χρόνια), θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 ο πρώτος marathon bike race. Τα 57km της διαδρομής, τα 1700m της υψομετρικής ανάβασης και οι τρεις κορυφές που φαντάζουν σαν τα γυαλιστερά δόντια της Μάρως δημιουργούν ένα εξαιρετικό μείγμα για έναν ακόμα αγώνα υψηλών προδιαγραφών.
Τη Δευτέρα 5 Μαΐου άνοιξε και επίσημα η υπηρεσία ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής (bikedrosopigirace@gmail.com) των αθλητών για την αμεσότερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, ενώ ανακοινώθηκε και το οριστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης.
Φέτος κανένας αθλητής δεν θα εγκαταλείψει! Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Drosopigirace bike marathon όλοι οι αθλητές θα λάβουν κατάταξη είτε καλύψουν το σύνολο της διαδρομής είτε τα 39km (δείτε τους κανονισμούς στο www.sites.google.com/site/drosopigirace2011/kanonismoi).
Με το entry fee να παραμένει στα 5€ και διατηρώντας τα υψηλά standards των προηγούμενων αγώνων, το δωρεάν camping στην περιοχή του αθλητικού κέντρου Δροσοπηγής, θα περιμένει τους αθλητές από το απόγευμα της Παρασκευής έως και την Δευτέρα.
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Δροσοπηγή γιορτάζει και «κερνάει» τους ποδηλάτες πολλά αλπικά χιλιόμετρα, μεγάλα υψομετρικά και απίστευτα μονοπάτια στο Drosopigirace bike marathon.
Πληροφορίες για την διοργάνωση καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα στο επίσημο site της διοργάνωσης www.sites.google.com/site/drosopigirace2011 και στο facebookhttp://www.facebook.com/drosopigi.race

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου