Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Προπόνηση ευρωπαϊκού επιπέδου για την SMF team και τον Καλογερόπουλο ο αγώνας DrosopigiRace 2014

Το DrosopigiRace επέλεξε για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της, πριν τις διεθνείς υποχρεώσεις της στην Κροατία η ομάδα της SMF team με τους αθλητές Αντωνιάδη, Μεταλλίδη και Βροχίδη 

Σε μια διαδρομή, που σύμφωνα με τις δηλώσεις όλων των αθλητών που έλαβαν μέρος, προσομοιάζει αγώνα ευρωπαϊκού επιπέδου τόσο για τα άριστης ποιότητας μονοπάτια και αναβάσεις όσο και εξαιρετικό γεωγραφικό ανάγλυφο, ο Αντωνιάδης αποδείχθηκε ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα ολοκληρώνοντας τον με χρόνο 2.49.22.
Οι διαθέσεις του Έλληνα διεθνή φάνηκαν από τα πρώτα κιόλας ανηφορικά χιλιόμετρα του αγώνα, όπου σε συνεργασία με τον Καλογερόπουλο κατάφεραν να ανοίξουν μια διαφορά 2 λεπτών από τους Μεταλλίδη, Δουβεντζίδη, Παπανίκο και Σπυρίδη .
Στα μισά της διαδρομής και συγκεκριμένα στην ανάβαση της Γκολίνας, ο Αντωνιάδης αποσπάσθηκε από τον Καλογερόπουλο και δημιούργησε μια ασφαλή διαφορά 3 και πλέον λεπτών που διατήρησε ως το τέλος του αγώνα. Περίπου ίδια τακτική ακολούθησε και ο junior της SMF, Μεταλλίδης o οποίος αποσπάσθηκε από το γκρουπ των Δουβεντζίδη, Σπυρίδη, Παπανίκου και Γοτουχίδη και κατάφερε να τερματίσει 3ος .
Η μεγάλη σφαγή του αγώνα έγινε στην «χρυσή» κατηγορία με πρώτο θύμα τον Διττόπουλο να εγκαταλείπει με μηχανική βλάβη στο 8km, δεύτερο θύμα τον Κατσόνη να αλλάζει λάστιχο σε χρόνο 45min και τρίτο θύμα τον Gobel να μένει flat out, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Γαρουφαλίδη, Καλογεράκη και Ντέμκα να ανέβουν στο βάθρο της κατηγορίας τους.
Τα σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες άκρως κολακευτικά τόσο για το επίπεδο της διοργάνωσης όσο και για την ποιότητα της διαδρομής.
Ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης www.podilato.eu προσέφερε δώρα αξίας 650€ για μεγάλο αριθμό αθλητών που έλαβαν κατάταξη (δείτε τα ονόματα στο site της διοργάνωσης).
Το Drosopigirace θα ήθελε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην SMF team στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες, τον Α.Ο. Φλώρινας και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (τομέας Φλώρινας) για την παρουσία τους στον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου