Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

συνεδρίασε την Τρίτη 12 Αυγούστου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

                                                               

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                       
               Φλώρινα, 12-08-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνη Σίπκα και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλου Γιάννη συνεδρίασε την Τρίτη 12 Αυγούστου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με δεκαπέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη.
           

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1
«Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 85/2014 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας σχετικά παραχώρηση της αίθουσας Κ.Ε.Φ.Ο. Αρμενοχωρίου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμενοχωρίου»,με εισηγήτρια την κα Ελένη Γκορτσίλα, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας.
2
«Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 86/2014 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας σχετικά με την ΣΤ΄ Τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας», με εισηγήτρια την κα Ελένη Γκορτσίλα, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας.
3
«Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 87/2014 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας σχετικά με πρόσληψη προσωπικού με δίμηνη σύμβαση», με εισηγήτρια την κα Ελένη Γκορτσίλα, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας.
4
«Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης για την πράξη ¨ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Δ.Α.Κ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4178/2013 ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ¨», με εισηγήτρια την κα Ελένη Γκορτσίλα, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας.
5
«Έγκριση διενέργειας προμήθειας υγρών καυσίμων, προϋπολογισμού 15.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23% με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης», με εισηγήτρια την κα Φανή Παπαϊωάννου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
6
Έγκριση αποτελεσμάτων απολογισμού Β΄ Τριμήνου χρήσης 2014 του Δήμου Φλώρινας, με εισηγήτρια την κα Φανή Παπαϊωάννου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
7
«Σχετικά με την συγκρότηση Επιτροπής (Παραλαβής προμήθειας εξοπλισμού Σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής δήμου Φλώρινας) του άρθρου 28 ν.11389/1993 (Ενιαίου κανονισμού προμηθειών Τοπικής Αυτοδιοίκησης)  για το έτος 2014», με εισηγήτρια την κα Φανή Παπαϊωάννου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
8
«Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Φλώρινας έτους 2014», με εισηγητή τον κο Μιχάλη Καρακόλη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
9
Ανάκληση των αποφάσεων που αφορούν την μελέτη «Ανάπλαση τμήματος ποταμού Σακουλέβα από την γέφυρα των δικαστηρίων έως την οδό Βουκεφάλα», με εισηγητή τον κο Δημήτριο Θεοδοσίου, αναπληρωτή Προϊστάμενο Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών, Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων, Συγκοινωνιών και Εγκαταστάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
10
«Έγκριση παραλαβής της μελέτης ¨Αποπεράτωση βιολογικού καθαρισμού Αγ. Παρασκευής-Πολυπλατάνου¨», με εισηγητή τον κο Δημήτριο Θεοδοσίου, αναπληρωτή Προϊστάμενο Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών, Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων, Συγκοινωνιών και Εγκαταστάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
11
«Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με τίτλο “Ανάπλαση τμήματος ποταμού Σακουλέβα από την γέφυρα των δικαστηρίων έως την οδό Βουκεφάλα”», με εισηγητή τον κο Δημήτριο Θεοδοσίου, αναπληρωτή Προϊστάμενο Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών, Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων, Συγκοινωνιών και Εγκαταστάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
12
«Έγκριση της υπ' αριθμ. 107/2014 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας, σχετικά με τοποθέτηση πινακίδων», με εισηγητή τον κο Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
13
«Έγκριση της υπ' αριθμ. 108/2014 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας, σχετικά με τοποθέτηση πινακίδων και κολωνακίων επί των οδών Δράμας και Ηπείρου», με εισηγητή τον κο Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
14
«Σχετικά με αποδοχή ποσού 114.616,55 Ευρώ (καθαρό 114.444,63 Ευρώ) για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας».
με εισηγητή τον κο Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας. και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Φλώρινας.
Όλα τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
15
«Σχετικά με αλλαγή έδρας του Νηπιαγωγείου Τροπαιούχου», με εισηγητή τον κο Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς οι κ.κ. Ρασάικος Τραϊανός και Μπέλτσος Αθανάσιος δήλωσαν «παρών».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου