Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

      
         Φλώρινα, 25-08-2014

Δελτίο τύπου

Ολοκληρώθηκαν οι κεντρικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Φλώρινας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τις 18 έως και τις 24 Αυγούστου 2014.
Συγκεκριμένα, το Σαββάτο 23 Αυγούστου 2014 το πρόγραμμα περιελάμβανε  το Ανοιχτό Τουρνουά Τένις Ανδρών- Γυναικών, από το Τμήμα Αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, τη δημιουργική Αθλητική Εβδομάδα, από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Φλώρινας «ΠΗΓΑΣΟΣ»,
το ανοιχτό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, από τον ΑΣΕΑ Φλώρινας «ΣΑΡΙΣΕΣ», εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν και την Κυριακή 24 Αυγούστου, καθώς και την παρουσίαση των πεπραγμένων του Συλλόγου των Εν Αθήναις Φλωρινιωτών «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» σε σχέση με τη Φλώρινα και την παρουσίαση των βιβλίων των συγγραφέων- αθλητών Νίκου Μιχαλόπουλου και Άννας Βερούλη Ονειρεύομαι- Θέλω- Μπορώ.
Την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με το 6ο φεστιβάλ μουσικής και τα χορευτικά του Πολιτιστικού, Μορφωτικού, Αθλητικού Συλλόγου «ΑΜΥΝΤΑΣ» Σκοπιάς, του Μορφωτικού- Εκπαιδευτικού- Περιβαλοντολλογικού- Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» Ιτιάς, του Πολιτιστικού, Μορφωτικού, Εκπαιδευτικού, Λαογραφικού, Περιβαντολογικού Συλλόγου Νεοχωρακίου  και του Μορφωτικού, Εκπολιτιστικού, Αθλητικού Συλλόγου (ΜΕΑΣ) Αμμοχωρίου.
Κατά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Θεοδόσιος Καραγκιοζίδης ευχαρίστησε τους συλλόγους και τους φορείς που πλαισίωσαν τις εκδηλώσεις και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου