Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Σε εννιά μήνες από σήμερα παραδοτέος ο κάθετος άξονας της Εγνατίας Οδού Φλώρινας – Νίκης.



 Αναπληρωτής διευθυντής της κοινοπραξίας των τριών εταιριών ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ-ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ, Σκάτζικας Μιχάλης χθες 5 Αυγούστου ενημέρωσε τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο και τον Περιφερειακό Σύμβολο κ. Αντωνιάδη Ιωάννη τις λεπτομέρειες και την πορεία του έργου παρουσία των Μ.Μ.Ε.
-Στο τέλος  Μαΐου 2015 θα είναι έτοιμος ο κάθετος άξονας της Εγνατίας Οδού Φλώρινας – Νίκης, μια διαδρομή μήκους 14,5 χιλιομέτρων ξεκινά από Φλώρινα και καταλήγει στο τελωνείο της Νίκης είναι διαχωριζόμενος κλειστός δρόμος με στηθαίο σκυροδέματος, πλάτος 17 μέτρα.
Τα χωματουργικά έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν στο 95% και τα τεχνικά σε ποσοστό 90%.
-Στα πλαίσια του έργου προβλέπονται και έργα αντιστάθμισης, μεταξύ αυτών και 500 μέτρα ασφαλτόστρωσης αγροτικού δρόμου, κατόπιν όμως αιτήματος της τοπικής κοινωνίας εντάχθηκε 3,6 χιλ. συνολικά δρόμου από την παλιά εθνική οδό έως την τοπική κοινότητα Πολυπλατάνου, το έργο θα έχει 2 χρόνια εγγύηση καλής κατασκευής.
Ο Δήμαρχος κ. Βοσκόπουλος αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο, έθεσε στο κ. Σκάτζικα ένα μείζον θέμα που συσχετίζεται με τον Αερολιμένα Φλώρινας, ζήτησε να μεταφέρει την επιθυμία του στην ηγεσία των κοινοπραξιών για να ασφαλτοστρωθεί ο αεροδιάδρομος ελαφρών ελικοφόρων αεροπλάνων, ο κ. Αναπληρωτής Διευθυντής υποσχέθηκε να το μεταβιβάσει, αισιοδοξώντας ότι η επιθυμία του Δήμαρχου θα υλοποιηθεί για το καλό του νομού!

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Άποψη δρόμου από το Δυτικό τμήμα 3,6 χιλ. συνολικά  από την παλιά εθνική οδό έως την τοπική κοινότητα Πολυπλατάνου.

Άποψη δρόμου από το Ανατολικό τμήμα 3,6 χιλ.  δρόμου από την παλιά εθνική οδό έως την τοπική κοινότητα Πολυπλατάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου