Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Hotel Veltsi: Ένας επίγειος παράδεισος στην «καρδιά» της φύσης!


Το Veltsi Hotel ανήκει στην κατηγορία των Boutique Hotels. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων, ανάμεσα σε πυκνά δάση από βελανιδιές, φλαμουριές, καστανιές και αγριοκορομηλιές.
Φιλοδοξεί και θα αποτελέσει την εμπροσθοφυλακή του χειμερινού τουρισμού την Ελλάδα. Με 6 καταπληκτικές σουίτες και 35 υπέροχα δωμάτια που ατενίζουν τις καταπράσινες πλαγιές στο ιστορικό Βίτσι.



Το ξενοδοχείο Veltsi μόλις 14 χμ. από το χιονοδρομικό της Βίγλας – Πισοδερίου, είναι μία μοντέρνα κατασκευή από πέτρα πελεκητή, γυαλί και ξύλο. Δένει αρμονικά με την σιγαλιά του αιωνόβιου δάσους. Σας περιμένει μία πηγαία φιλοξενία στηριγμένη στην αγάπη των ανθρώπων. Το Veltsis στέφει την μοναδική Φλώρινα και είναι στο σταυροδρόμι ιστορικών περιοχών.45 χμ. Από την θεομητορική Πρέσπα και το νησάκι του Αγίου Αχίλλειου, 25 χμ. από τα σύνορα με την FYROM, και 50 χμ. από τα σύνορα με την Αλβανία.
Τα μυστικά αυτού του υπέροχου ξενοδοχείου είναι ο θρίαμβος της φύσης, η αθέατη παρουσία της ιστορίας και η αγάπη των ανθρώπων. Το ξενοδοχείο Veltsi προσφέρει χειμώνα – καλοκαίρι μοναδικές απολαύσεις, με ευρωπαϊκά μονοπάτια ,ονειρικές κοιλάδες και σπάνια πανίδα και χλωρίδα, εισαγωγή στον Εθνικό Δρυμό των Πρεσπών που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO σαν επίγειος παράδεισος. Τζάκια, τζακούζι, θερμαινόμενη πισίνα, παροχή internet και κλασσικά παραδοσιακά φαγητά της Φλώρινας.
Μια φάτνη στις εσχατιές της Ελλάδας, καταφύγιο για αυτούς που αναζητούν τα 1000 πρόσωπα της φύσης, την ξεχασμένη παραδοσιακή φιλοξενία και μία ελευθερία που διώχνει το άγχος του καθημερινού μας βίου.
-H προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου Veltsi -hotel επιτρέπει την εύκολη πρόσβασή σας σε όλα τα μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε. Απέχει 12 χλμ από το χιονοδρομικό της Βίγλας- Πισοδερίου,30χλμ από τις Πρέσπες και από το Νυμφαίο.
Το αεροδρόμιο της Κοζάνης βρίσκεται στα 50 χλμ. Από Θεσσαλονίκη μπορείτε να 'ρθείτε με δύο τρόπους: Είτε ακολουθώντας την παλιά όμως πολύ όμορφη διαδρομή μέσω Εδέσσης, διανύοντας έναν δρόμο 154 χλμ με αρκετές στροφές, που θα σας πάρει περίπου δυόμιση ώρες είτε ακολουθώντας την Εθνική Οδό, ακολουθώντας την διαδρομή Βέροια- Κοζάνη- Πτολεμαίδα – Φλώρινα. Με τον δεύτερο τρόπο διανύετε γύρω στα 30 χλμ παραπάνω, ο δρόμος όμως είναι ευθεία και θα σας πάρει μιάμιση με δύο ώρες το πολύ, για να φτάσετε στην Φλώρινα. Από Αθήνα η απόσταση είναι 585 χλμ.



Παροχές υπηρεσιών VELTSI hotel
Συνέδρια, Εκδηλώσεις, Catering, Γάμοι, Εστιατόριο και Μπαρ
Το ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την διεξαγωγή συνεδρίων σε όποια από τις 3 conference rooms που διαθέτει, σας εξυπηρετεί καλύτερα. Την κεντρική αίθουσα συνεδριάσεων χωρητικότητας 400 ατόμων, την mini αίθουσα συνεδριάσεων 50 ατόμων και την prive αίθουσα συσκέψεων χωρητικότητας 12 ατόμων.
Το ξενοδοχείο αναλαμβάνει την διεκπεραίωση κοινωνικών εκδηλώσεων -γάμοι, βαπτίσεις, reunions, επίσημα γεύματα, γεύματα τύπου buffet, γενέθλια, parties κτλ-στην κατά γενική ομολογία ωραιότερη αίθουσα της πόλης! Av το θέμα του χώρου σας προβληματίζει τότε το ξενοδοχείο μπορεί να σας εξυπηρετήσει με την υπηρεσία Veltsi - Catering και να σας παρέχει τις γεύσεις που εσείς επιθυμείτε στον χώρο σας!
Γιορτάστε στο χώρο μας τη πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας και ζήστε έναν παραμυθένιο γάμο στο πιο όμορφο σημείο της πόλης!
Το όμορφο φυσικό περιβάλλον, ο προσεγμένος χώρος και ο ιδιαίτερα φροντισμένος φωτισμός δημιουργούν φιλόξενη, ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα για την υποδοχή των καλεσμένων σας, Με τα όνειρά σας οδηγό, τις προτάσεις μας και την ξεχωριστή ποιοτική κουζίνα μας, μπορείτε να προσφέρετε ένα εντυπωσιακό σκηνικό στους εκλεκτούς καλεσμένους σας και να ζήσετε στιγμές που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες.
Για την διεξαγωγή της δεξίωσης μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στους τρεις προτεινόμενους χώρους .... τον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, τον εξωτερικό μπροστινό κήπο ο οποίος χωρίζεται σε τρία επίπεδα ή τον εξωτερικό χώρο της πισίνας.
Στον ενιαίο χώρο του bar - restaurant του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ , το ποτό ,το πρωινό ή το φαγητό σας σε ένα χώρο εξαιρετικά προσεγμένο με μοναδική πανοραμική θέα τα βουνά της περιοχής άλλοτε καταπράσινα και άλλοτε κάτασπρα!....
H κουζίνα του ξενοδοχείου έχει σκοπό να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Αποτελείται από παραδοσιακές τοπικές γεύσεις με gourmet τρόπο σερβιρίσματος, αλλά και τυριά, ζυμαρικά, γλυκά και fast meals. Οι γεύσεις, συνδυαζόμενες με τα ποικίλα εξαιρετικά κρασιά που προτείνει η σοφά σχεδιασμένη wine list και το υπέροχα διακοσμημένο περιβάλλον, θα σας δώσουν την ευκαιρία να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία γεύσεων και απόλαυσης…
Το ξενοδοχείο μας εκτός από τις παρακάτω παροχές πληρεί όλες τις προδιαγραφές για φιλοξενία ατόμων με ειδικές ανάγκες και έχει καταχωρηθεί στον οδηγό προσβάσιμων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα που εξέδωσε ο ΕΣΑμεΑ.



Υπηρεσίες σε πελάτες
Πλούσιο πρωινό τύπου buffet
Εστιατόριο με τοπική κουζίνα, ζυμαρικά, γλυκά, ουζομεζέδες και fast meals (δυνατότητα ημιδιατροφής και a la carte)
Βar
Βεστιάριο
Βιβλιοθήκη
Tζάκι
TV room
WIFI σε όλο τον χώρο του ξενοδοχείου εντελώς δωρεάν
Computer room (με δυνατότητα σύνδεσης στο internet)
Υπηρεσία πλυντηρίου
Room service ώς τις 24.00
2 Δωμάτια για ΑμεΑ
3 αίθουσες συνεδριάσεων
Κατάστημα με τοπικά προϊόντα (φασόλια Πρεσπών, γλυκά του κουταλιού, μέλι, κρασί κτλ...)
Καταπράσινο κήπο 18 στρεμμάτων
Δωρεάν parking (εξωτερικό)
Παιδότοπος -προσεχώς-
-Οι σουίτες μας διακρίνονται σε 5 διαφορετικούς χρωματισμούς: λεύκη, μαύρη, τιρκουάζ, μωβ και κόκκινη
Διαθέτουν:
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Γραφείο
Τζάκι
Τζακούζι
Αυτόνομο κλιματισμό, ατομική θέρμανση
Τηλεφωνική γραμμή
LCD Flat Screen TV με δορυφορική σύνδεση
Ραδιόφωνο
dvd player (κατόπιν παραγγελίας)
Απ΄ ευθείας και ασύρματη σύνδεση στο Internet εντελώς δωρεάν
Προσωπική θυρίδα ασφαλείας
Mini Bar
Ανατομικά στρώματα
Πουπουλένια παπλώματα
Μαρμάρινο μπάνιο
Μπανιέρα
Στεγνωτήρας μαλλιών
Παντόφλες
Μπουρνούζι
Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μπάνιου
Αυτόνομο μπαλκόνι
Ηχομόνωση
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν θέα στα καταπράσινα βουνά
Δωρεάν parking (εξωτερικό)



Σχόλια πελατών
Α) -Κάθε επισκέπτης θα επισημάνει από την πρώτη στιγμή, μία ατμόσφαιρα ενός πολυτελούς και σύγχρονου καινούργιου ξενοδοχείου με πανοραμική θέα την μητέρα φύση, η τοποθεσία του μοναδική!
Β) -Λόγο επαγγέλματος ταξιδεύω συχνά σε όλη την χώρα, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχω βρει ποιότητα που η αναλογία ποιότητας και τιμής συνδυάζονται απόλυτα. Το πρωινό ήταν πραγματικά πλούσιο, το δωμάτιο περιποιημένο και ο χώρος εξωτερικά και εσωτερικά ιδιαίτερα προσεγμένος! Είναι ένα εξαιρετικό φιλικό ξενοδοχείο.
Γ) -Πέρασα πολύ ήσυχα κατά την παραμονή, με καλωσόρισαν φιλικά, το room service ήταν άψογο.
Δ) -Το προσωπικό είναι εξαιρετικά ευγενικό, το χαρακτηρίζει η διακριτικότητα. Υπερβολικά τέλεια θέα και τοποθεσία.
Ζ) -Τέλειος καθαρισμός της πισίνας, μεγάλη λειτουργική και πανέμορφη, με θέα το καταπράσινο δάσος που σε μαγεύει!

Επικοινωνία με hotel Veltsi
6ο χλμ Φλώρινας – Πρεσπών Φλώρινα.
Τ.Κ 53100 Ελλάδα.
+30 23850 46555 (6 Γραμμές)
+30 23850 46533
info@hotel-veltsi.gr
http://www.hotel-veltsi.gr

1 σχόλιο: