Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

T.O. Κοζάνης και Καστοριάς: Ομιλίες για τις παράνομες προφυλακίσεις και τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.


Το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014, στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης και του Πυρήνα Καστοριάς, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και ομιλίες για τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και πολλών Βουλευτών του κινήματος μας, καθώς και για τις προκλητικές διώξεις του καθεστώτος Σαμαρά-Βενιζέλου και τον πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεκάδες υποστηρικτές μας παρακολούθησαν τις ομιλίες και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Στην Τ.Ο. Κοζάνης έγινε ομιλία και ενημέρωση με κύριο θέμα την εξαιρετική επιστολή των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, των κυρίων Φουντούλη, Συναδινού και Επιτήδειου η οποία κατατέθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο και εξιστορεί περιληπτικά όλα τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τη σύλληψη του Αρχηγού μας και των Βουλευτών μας οι οποίοι διαπομπεύθηκαν περιφερόμενοι σε Εισαγγελείς και ΓΑΔΑ προς τέρψη των καναλιών και των προκλητικών δημοσιογράφων του συστήματος.

Η επιστολή των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, που έχει κάνει το γύρο της Ευρώπης, αναφέρεται στο σκάνδαλο με το βίντεο Μπαλτάκου, στις παράνομες προφυλακίσεις εκλεγμένων βουλευτών με αστείες πλημμεληματικές κατηγορίες, στις εξόφθαλμες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και των εμπλεκόμενων υπουργών στο έργο της Δικαιοσύνης, στις πιέσεις των ξένων προκειμένου η Χρυσή Αυγή να κηρυχθεί παράνομη, στα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα που έχουν γίνει προκειμένου πάση θυσία το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών να φιμωθεί και να ακρωτηριαστεί. Παρά το λυσσαλέο πόλεμο όμως, η Χρυσή Αυγή στέκεται όρθια και πολεμάει ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για ελευθερία, ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

Παρόμοιες εκδηλώσεις και ομιλίες έγιναν και στον νεοσύστατο Πυρήνα Καστοριάς.


Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου