Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΝΥΤΑΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ


ΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΝΤΕΞΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ AMYNTAIOY ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Προσπάθησε ο Αίαντας Αμυνταίου, αλλά δεν τα κατάφερε στο Βελβεντό απέναντι στον τοπικό Α.Σ., γνωρίζοντας την ήττα με το πλασματικό 76-51 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. (Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας).

Το συγκρότημα του Λάζαρου Φωτιάδη, παρά τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και την αστοχία από την προσωπική γραμμή των ελευθέρων βολών, πάλεψε στα δύο πρώτα δεκάλεπτα και κράτησε τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα 35-26 μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην 3η περίοδο όμως, οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Τζήγα κάτω από την ρακέτα, ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό στο αριστερό πόδι, κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και με επιμέρους σκορ 19-12 να τελειώσουν ουσιαστικά το παιχνίδι.
Για τον Αίαντα Μωυσιάδης και Αμπατζίδης ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας με 11 και 9 πόντους αντίστοιχα.
Ο τεχνικός της ομάδας Λάζαρος Φωτιάδης δήλωσε: «Ηταν μια κακή εμφάνιση από τη πλευρά μας, που οφείλονταν στα χαμένα ριμπάουντ, στις 18 χαμένες βολές και στις βεβιασμένες ενέργειες του β ημιχρόνου.
Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, αλλά θα πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερο ζήλο στους επόμενους αγώνες, εάν θέλουμε να έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα».
Δεκάλεπτα: 16-15, 34-26, 53-39, 76-51.

Αίαντας Αμυνταίου (Λ. Φωτιάδης): Θεοχαρίδης, Αμπατζίδης 9, Φωτιάδης 5, Πάνος 5, Σπύρου 4, Νάνος 2, Κωτσόπουλος, Καλετζής 8, Καρναγελίδης, Στάϊος, Μωυσιάδης 11, Τζήγας 7.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου