Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

συνεδρίασε τη Δευτέρα 03 Νοεμβρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


                                              
Φλώρινα, 04-11-2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου- Μυλωνά και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε τη Δευτέρα 03 Νοεμβρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με τέσσερα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης και πέντε σε αυτή.

Τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα είναι:
ü                   «Ορισμός εκπροσώπων στο πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο συμβούλιο επιθεώρησης θεάτρων, κινηματογράφων και παρεμφερών επιχειρήσεων του (Ν.445 και 446/25-01-1937) Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Μιχάλη Καρακόλη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Ως εκπρόσωπος στο πρωτοβάθμιο και στο δευτεροβάθμιο συμβούλιο ορίστηκε ο κ. Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος,  με αναπληρωτή του τον κ. Θεόδωρο Δημόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο.
ü                  «Συνδιοργάνωση με την παιδαγωγική σχολή Φλώρινας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τιμητικής ημερίδας αναγόρευσης του κ. Μπέσσα Δημητρίου σε ομότιμο καθηγητή», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
ü                  «Συνδιοργάνωση ιατρικής ημερίδας», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
ü                  «Παροχή προγεύματος, μεταλλίων και 12 κυπέλλων σε μαθητές γυμνασίων και λυκείων που θα συμμετέχουν στους σχολικούς αγώνες ανώμαλου δρόμου», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφιστήκαν ομόφωνα.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
ü                  «Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, άρθρα 76 και 282 παρ.16 του Ν. 3852/2010», με εισηγήτρια την κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς η κ. Παπαναστασίου απείχε της διαδικασίας.
ü                  «Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών εκμίσθωσης ακινήτων, για το υπόλοιπο του έτους 2014», με εισηγήτρια την κ. Άννα Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
ü                  «Έγκριση της με αριθμ. 338/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με αναπροσαρμογή τελών χρήσης πεζοδρομίων και λοιπών κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2015», με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μπαρδάκα, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
ü                  «Μεταβολή Συνοικισμού Σίμου Ιωαννίδη σε Τοπική Κοινότητα Σίμου Ιωαννίδη», με εισηγητή τον κ. Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
ü                  «Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΦ», με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο, Δήμαρχο Φλώρινας.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΦ, αποτελείται πλέον από τους:
- Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, ως Πρόεδρο με αναπληρωματικό του τον κ. Μιχάλη Καρκόλη,
- Ζαέκη Αντώνη, ως Αντιπρόεδρο, με αναπληρωτή του τον κ. Θεοφανίδη Δημήτριο,
- Γαϊγάνη Τίτα Παναγιώτα ως μέλος, με αναπληρωτή της τον κ. Τσορμπάρη Σωτήριο,
- Σταύρου Λιθοξοϊδου Κατερίνα ως μέλος, με αναπληρωτή της τον κ. Παπασωτηρίου Σταύρο, 
- Κατσάκη Νικόλαο, ως εκπρόσωπο των εργαζομένων της ΔΕΥΑΦ, με αναπληρωτή του το Μόδιστο Βασίλειο,
- Δεληγιώργη Χρήστο ως εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, με αναπληρώτριά του την κ. Τορλαχίδου Παναγιώτα, και από τους πολίτες
-Τατσίδης Κοσμάς με αναπληρωτή του τον κ. Στογιαννόπουλο Χρήστο, και
- Γαζέας Κωνσταντίνος με αναπληρωτή του τον κ. Γιανκούλα Παντελή.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς οι κ.κ. Παπαναστασίου, Ρασάικος, Ρόζας, Ακριτίδης, Σεχίδης, Παπασωτηρίου, Καρυπίδης, Γκέκτσης και Μαυρουδής ψήφισαν κατά.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου