Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Θρίαμβος στο Ντουμπάι - Την 3η θέση κατέλαβε η Γραμματική Χριστίδου στο παγκόσμιο τουρνουά taekwondo που έγινε στο Ντουμπάι




Τι λέει για την επιτυχία της η πρωταθλήτρια από την Πτολεμαΐδα

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Γεννημένη πρωταθλήτρια και μάλιστα παγκοσμίου επιπέδου είναι η Γραμματική Χριστίδου.
Το γεγονός επιβεβαιώνεται από την  τελευταία της διεθνής επιτυχία αφού σε παγκόσμια τουρνουά taekwondo που έλαβε χώρα στο Ντουμπάι κατέκτησε την 3η θέση.
Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός μα η Ελληνίδα αθλήτρια πίστεψε στον εαυτό της και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Η ίδια μιλά  για την πορεία της στο Fujairah Open 2015 αλλά και για την σκληρή της προετοιμασία η οποία είχε αρχίσει από το περασμένο Καλοκαίρι.
Υπενθυμίζεται πως η Γραμματική Χριστίδου είχε κατακτήσει την 3η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα taekwondo που είχε γίνει στο Μεξικό.



«Δυνατό meeting αλλά έπιασα το στόχο μου»
«Ήταν δυνατό meeting καθώς συμμετείχαν εθνικές ομάδες (Καζακστάν,Αίγυπτος, Ιράν, Γερμανία) και κατ’ επέκταση ισχυρά ονόματα του παγκοσμίου taekwondo.
Ανάμεσα τους  Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές
Οπότε αντιλαμβάνεστε την χαρά μου που κατάφερα να διακριθώ σε έναν τουρνουά που είχε την ελίτ του παγκόσμιου taekwondo», λέει χαρακτηριστικά η Γραμματική Χριστίδου και συνεχίζει,
«Το μετάλλιο δικαίωσε τους κόπους τους δικούς μου, της οικογένειας μου αλλά και του Συλλόγου μου Εορδαϊκή Δύναμη . Άλλωστε είχαμε κάνει καλή προετοιμασία και  περίμενα πως θα ήμασταν στα μετάλλια. Ο επόμενος στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα».


Η ελπίδα που έρχεται
Η ελπίδα που ζητά αυτή η χώρα έρχεται μέσα από τα παιδιά της και ένα από αυτά έκανε το Ντουμπάι να μιλά για την χώρα μας και τους αθλητές που βγάζει.  
Η νεαρή αθλήτρια taekwondo της Εορδαϊκής Δύναμης από την Πτολεμαΐδα  Γραμματική Χριστίδου «έντυσε» με ελληνικά χρώματα την επιτυχία στέλνοντας με αυτόν  τον τρόπο ένα μήνυμα ηχηρό ότι τα νέα παιδιά που αγωνίζονται διακατέχονται από πάθος και από πείσμα. Άλλωστε η κληρονομιά φέρει τον τίτλο πως οι Έλληνες δεν παλεύουν σαν τα θηρία αλλά τα θηρία σαν Έλληνες. Και στην περίπτωση της Γραμματικής φαίνεται να ισχύει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου