Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Αμύντα Αμυνταίου

Ολοκληρώθηκε η πρώτη Ευρωπαϊκή πορεία του Αμύντα, ο οποίος έφτασε μέχρι τους «16» του Τσάλεντζ Καπ Γυναικών. Το συγκρότημα του Νίκου Γιώσκου ηττήθηκε και στην Ουκρανία από την Γκαλιτσάνκα με 36-16 και με συνολικό σκορ 62-27, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. 

Έτσι το ενδιαφέρον της ομάδας του Αμυνταίου μετατοπίζεται στο πρωτάθλημα, όπου την Τετάρτη (18/02 στις 18:00) αντιμετωπίζει στα Γιαννιτσά τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.
Σε μια επαναληπτική αναμέτρηση τυπικού χαρακτήρα, Αμύντας Αμυνταίου και Γκαλιτσάνκα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα και να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση παικτριών με λιγότερο χρόνο συμμετοχής.
Ο Αμύντας αιφνιδίασε προσωρινά τις γηπεδούχες και προηγήθηκε με 0-2, όμως γρήγορά οι Ουκρανίδες ανταπάντησαν και τρέχοντας μερικά σερί, απέκτησαν διαφορά ασφαλείας 10τερμάτων (17-7) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Με τις παίκτριες του Β. Κόζαρ να παρουσιάζουν μια εκπληκτική πολυφωνία στο σκοράρισμα (σκόραραν 13/16 παίκτριες) και τον Αμύντα να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο, η διαφορά πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, φτάνοντας στο +20 και στο τελικό 36-16.

Διαιτητές: Ντοιτσίνοφ- Γκορέτσοφ (Βουλγαρία), παρατηρητής: Γκοκμεν (Τουρκία)
 
ΓΚΑΛΙΤΣΑΝΚΑ (Β. Κόζαρ):Νταβίτιανς 6, Κόσικ 6, Στελμάκι 5, Κονοβάλοβα 4, Σάμποβα 3, Βολόβλικ 3, Μπαράνοβιτς 2, Παραντί 2, Μπίλα 1, Πόλιακ 1, Σάβτσιν 1, Σιντλέτσκα 1, Τουρκάλο 1, Γκλαντούν, Ιλιαζετντίνοβα, Μάρκεβιτς ,
Δίλεπτες Αποβολές: - , Πέναλτι: 4/4
 
ΑΜΥΝΤΑΣ (Ν. Γιώσκος- Α. Παπαβασιλείου): Κόρρα (τ/φ), Μπάντη, Ζντραβέβσκα 2, Ρακοπούλου 1, Παρασκευά, Τσιομπάνου 5, Ταϊρίδου (τ/φ), Χατζή 2, Γκάτσιου, Βαφειάδου 2, Καλογήρου 2, Στρατάκη 2, Γεωργιάδου.
Δίλεπτες Αποβολές: 5, Πέναλτι: 1/1, Κόκκινη: Ζντραβέβσκα (τρία δίλεπτα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου