Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ  –  ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Κωδικος Αναγνώρισης ΓΓΑ ΙΚ 26

 ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ – ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ

                             ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΕΩΣ  1933 (Ε.Ο.Σ.)

 531 00 ΕΔΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑ – Π. ΜΕΛΑ  9  -  ΤΗΛ./ FAX  23850 29.939 
 


                                                                                                                                                                   
-1933-                                                                           ΦΛΩΡΙΝΑ, 09 Φεβρουαρίου 2015
                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                       
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος Αλπικού Σκι Παίδων Κορασίδων (Κατηγορίες Π1-Κ1 και Π2-Κ2) στις  7-8 Φεβρουαρίου 2015 στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας και από τον Ε.Ο.Σ. Βόλου. (Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στο Πήλιο και μεταφέρθηκε λόγο έλλειψης χιονιού).


To ανακαινισμένο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, με έναν από τα πιο σύγχρονους αποσυμπλεκόμενους αναβατήρες της Νοτιανατολικής Ευρώπης με δυνατότητα άμεσης επιλογής μέσου (6/θ καρέκλα ή 12/θ καμπίνα, μήκους περίπου 2,5 km και ενδιάμεσο σταθμό) διατήρησε επάξια την φήμη του, συμμετέχοντας σε μια άριστη διοργάνωση– και στα δικά μας στην Βίγλα σιγά σιγά το συντομότερο.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην πίστα της Φτερόλακας (πίστα 14). Αθλοθετήθηκαν ένα αγώνισμα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης το Σάββατο και ένα αγώνισμα τεχνικής κατάβασης την Κυριακή σε κοινή χάραξη για τις δύο κατηγορίες - γεγονός που έκανε δυσκολότερο τον αγώνα για τους αθλητές της μικρής κατηγορίας. Συμμετείχαν  97 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Η ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με τους τρείς αθλητές στην κατηγορία παίδων 1. Συγκεκριμένα ο Αγγελόπουλος Δημήτρης τερμάτισε 20ος στην Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση και 17ος στην Τεχνική Κατάβαση, ο Δήμου Γεώργιος τερμάτισε 23ος στην Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση και ακυρώθηκε στην δεύτερη διαδρομή της Τεχνικής Κατάβασης και ο Σταθόπουλος Νικόλαος ήταν άκυρος στην πρώτη διαδρομή της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης και τερμάτισε 26ος στην Τεχνική Κατάβαση. Με τα αποτελέσματα αυτά οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους Αγώνες.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές και τον προπονητή τους Μπογδάνη Βασίλη θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους  και τα καλά αποτελέσματα σε μια δύσκολή χρονιά όπως η φετινή.

  Για το Δ.Σ.
Ο ΠρόεδροςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου