Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Απριλίου 2015 και στην Φλώρινα


Το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Απριλίου 2015 και στην Φλώρινα
http://digifest-flo.blogspot.gr

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής να συμμετέχουν στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, που θα διεξαχθεί στην Φλώρινα, παρουσιάζοντας έργα που δημιούργησαν με τους μαθητές στο σχολείο τους. 
 

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι την Κυριακή 8/3/2015.

Για απορίες και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: ioarvanit@sch.gr


Στο φεστιβάλ μπορούν να συμμετέχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα της έδρας τους, με την επισήμανση ότι η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ δεν μπορεί να καλύψει έξοδα μετακίνησης και διαμονής.
Ειδικά για τα σχολεία που δεν μπορούν να μετακινηθούν, μπορούν να λάβουν μέρος και εξ αποστάσεως αποστέλλοντας την παρουσίαση των μαθητών σε βίντεο.

Θα ακολουθήσει μία 3η Ανακοίνωση τον Μάρτιο για την υποβολή συμμετοχής στο Φεστιβάλ, στην οποία θα καλούνται οι εκπαιδευτικοί που έχουν ήδη κάνει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος να συμπληρώσουν κατάλληλη φόρμα με την οποία θα γίνεται αυτόματη ανάρτηση του μαθητικού έργου στο τοπικό ιστολόγιο.

Προϋποθέσεις συμμετοχής στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας 
Τα έργα δημιουργούνται από μαθητές στα μαθήματα Πληροφορικής όλων των βαθμίδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο), στο μάθημα Ερευνητικές Εργασίες (Project) των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και στο μάθημα Ειδική Θεματική Δραστηριότητα (ΕΘΔ) των ΕΠΑΛ.

Επίσης, γίνονται δεκτά έργα τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής ΕE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου