Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Επίσκεψη του ιστορικού Μάνου Στεφανίδη στο τεετ


Αγαπητη Φλώρινα
την Πέμπτη 5 Μαρτίου φτάνει στην Φλώρινα ο ιστορικός τέχνης Μάνος Στεφανίδης για πενθήμερη παραμονή στην περιοχή. Το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του, συμπεριλαμβάνει τρεις διαλέξεις. Η  Πρώτη θα είναι την Πέμπτη 5 Μαρτίου και ώρα 18.00-21.00 στο μάθημα της ιστορίας με την Ζωή Γοδόση, με θέμα τον Γκρέκο και την επιρροή του στην Νεωτερικότητα, στην Αίθουσα θεωρητικών Μέγας Αλέξαντρος. Η δεύτερη θα είναι την Παρασκευή 6 Μαρτίου στην συνάντηση κατεύθυνσης του 3ργαστηριου στις 11.00. Θα γίνει διάλεξη με θέμα τους εγκλείστους Έλληνες καλλιτέχνες στην Αίθουσα θεωρητικών Μέγας Αλέξαντρος και η τελευταία θα είναι την Τρίτη 10 Μαρτίου στις 15.00 - 17.00 στο μικρό αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής σχολής  στο μάθημα της περφόρμανς της Αγγελικής Αυγητίδου, με θέμα¨"η έννοια του σώματος" - περφόρμανς. 
Προσωπική επιθυμία και του ιδίου είναι να επισκεφτεί εργαστήρια της σχολής . Παρακαλώ ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας για προσωπική συνάντηση μαζί του.Πολυγραφότατος και πολυμήχανος στην αντίληψη της τέχνης θα σας βοηθούσε. Μια σκέψη θα ήταν επίσης να παρουσίαζαν οι επί πτυχίο το απόγευμα της παρασκευής
Όπως και να έχει θα σας παρακαλούσαμε να παραστείτε στις πραγματικά ενδιαφέρουσες διαλέξεις ενός από τους πιο επιφανέστερους ιστορικούς και επιμελητές που διαθέτει η Ελλάδα.   
Με εκτίμηση
Θωμάς Ζωγράφος -Χάρης Κοντοσφύρης

Πληροφορίες για τον Μάνο Στεφανίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου