Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
21/4/2015


Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ»


Απαντώντας σε σχόλια σχετικά με την παρουσία του στην εκδήλωση για τα 25 χρόνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Θεώρησα ελάχιστη ηθική υποχρέωση μου να παρευρεθώ στην εκδήλωση των φοιτητών, τιμώντας με τον τρόπο αυτό την προσφορά και τους αγώνες των παιδιών αυτών αλλά και για να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη τους τα προηγούμενα χρόνια στο πρόσωπο μου.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, δεν υποτάχτηκε σε σκοπιμότητες, δε συμβιβάστηκε, παρέμεινε πιστή στις ιδεολογικές αρχές και αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Χρωστάμε στα παιδιά αυτά που με τον παλμό τους και τη δυναμική τους αναδείχτηκαν σε εμπροσθοφυλακή της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και τιμητικό το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος αναφέρθηκε προσωπικά στην προσφορά μου στην Παράταξη και στη νεολαία και με ευχαρίστησε, γεγονός που αποδεικνύει πως κάποια πράγματα, όσο και να το θέλουν κάποιοι, δε ξεχνιούνται και δε διαγράφονται.
Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω -προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης- πως η παρουσία μου στην εκδήλωση δεν σχετίζεται με ενδεχόμενη επιστροφή μου στη ΝΔ. Καμία τέτοια συζήτηση δεν έγινε και δεν θα μπορούσε να γίνει.
Άλλο οι ανθρώπινες, φιλικές σχέσεις και άλλο η άβυσσος που με χωρίζει από τη σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Μακάρι αυτοί που σήμερα ελέγχουν τις τύχες της Παράταξης να είχαν το ένα δέκατο της υπευθυνότητας και αποφασιστικότητας της νεολαίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου