Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ


Το Σάββατο 28/4/12 οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν στους Προκριματικούς Αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη. Το παρόν έδωσαν 100 αθλητές και αθλήτριες συλλόγων από τη Δυτ. Μακεδονία, Κ. Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο.
Στην κατηγορία των Παμπαίδων αγωνίστηκαν οι: Αραβιάδης Ορέστης, Λυγούρας Σωτήρης,
Ματραντζής Γιάννης, Μιχαηλίδης Στέργιος και Τσιώτας Κων/νος. Στην κατηγορία των Παγκορασίδων έπαιξαν οι: Νάνου Ειρήνη, Μπεκιάρη Ανδρονίκη και Ρούφα Ευτυχία.
Την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Αραβιάδης Ο., ο οποίος στη φάση των ομίλων επικράτησε και των δύο αντιπάλων του και κατέλαβε την πρώτη θέση. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη φάση των νοκ άουτ. Στον κρίσιμο αγώνα για την είσοδο στους καλύτερους 12 παρόλο που έπαιξε πολύ δυνατά υπέκυψε στον αντίπαλό του και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Είναι αξιοσημείωτο ότι για πρώτη φορά αθλητής των ΣΑΡΙΣΩΝ προχωράει τόσο ψηλά σε επισημη διοργάνωση.
Οι υπόλοιποι αθλητές/τριες κατέβαλαν πολλές προσπάθειες, σημείωσαν νίκες, δεν μπόρεσαν όμως να προχωρήσουν πέρα από τη φάση των ομίλων.
Συνολικά η εμφάνιση των ΣΑΡΙΣΩΝ σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Πρώτα λόγω της μεγάλης συμμετοχής (8 αθλητέςτριες) και μετά λόγω της πολύ καλής επίδοσης. Όπως πολλοί προπονητές παρατήρησαν, είναι αξιοθαύμαστη η πρόοδος που έχουν σημειώσει τα παιδιά της Φλώρινας στο σύντομο χρονικό διάστημα που ασχολούνται με το άθλημα. Αυτό σημαίνει ότι και πλούσιο ταλέντο διαθέτουν και όρεξη για δουλειά.
Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους/ες τους μικρούς αθλητές/τριες που αγωνίστηκαν με πάθος, τον προπονητή τους κ. Ευθυμίου και τους γονείς που συνόδεψαν και ενθάρρυναν τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου