Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι εκλογές της Κυριακής είναι καθοριστικές για το μέλλον της Ελλάδας. Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη και διεκδικεί τη  αυτοδυναμία. Ο τόπος χρειάζεται μία ισχυρή κυβέρνηση. Μία κυβέρνηση με λυμένα τα χέρια. Μία κυβέρνηση μακράς, πλέον, πνοής.
Ζητούμενο είναι η ανάπτυξη που χάθηκε στο βωμό μιας αλλοπρόσαλλης πολιτικής των κυβερνήσεων
Παπανδρέου.
- Από τον Αντώνη Σαμαρά θα ακούσετε μόνο την αλήθεια κι ας είναι πολλές φορές πικρή. Δεν δημαγωγούμε και δεν υποσχόμαστε τίποτα. Η μόνη υπόσχεση του Αρχηγού μας είναι η αποκατάσταση της κοινωνικής πολιτικής και θα το πράξει.
- Έχουμε αποδείξει σε αυτήν την πορεία πως υπηρετήσαμε με ακεραιότητα την πατρίδα και αγωνιστήκαμε για τη θωράκιση της ανεξαρτησία της, όπου και όταν χρειάστηκε.
 Η Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Καραμανλής ήταν αυτοί που αρνήθηκαν να βάλουν πλάτη  στο ύπουλο σχέδιο Ανάν για την Κύπρο.
Η Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Καραμανλής είπαν το όχι στο Βουκουρέστι για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, παρά τις αφόρητες πιέσεις των αμερικανών.
Η Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Καραμανλής έβαλαν στόχο την ενεργειακή ανεξαρτησία της χώρας με τις συμφωνίες για τους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου.
- Σε κρίσιμες στιγμές η Νέα Δημοκρατία προάσπισε με τον ιδανικότερο τρόπο τα εθνικά μας δίκαια. Σήμερα οι στιγμές είναι και πάλι κρίσιμες. Οι οικονομικοί κίνδυνοι δεν έχουν εξαλειφθεί. Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί από μία ισχυρή κυβέρνηση και αυτό το εξασφαλίζει μόνο η Νέα Δημοκρατία. Είμαστε αδιαμφισβήτητα το πρώτο κόμμα. Πρέπει να κερδίσουμε και την αυτοδυναμία, Κάθε άλλο θα είναι καταστροφικό για τον τόπο μας.
Στόχος μας είναι να τα αλλάξουμε όλα.
Στις πρώτες έξι εβδομάδες μετά τις εκλογές θα καταθέσουμε τέσσερα σημαντικά νομοσχέδια για:
Τις κοινωνικές μεταβιβάσεις, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα επιδόματα
Ένα απλό, δίκαιο και σταθερό φορολογικό σύστημα
Την περικοπή των δαπανών
Την ανάπτυξη.
Θα αποκαταστήσουμε τις πολύ χαμηλές συντάξεις και τα πολυτεκνικά επιδόματα αλλά και την στήριξη στους κτηνοτρόφους με ισοδύναμα μέτρα 550 εκατομμυρίων από, μεταξύ άλλων, αύξηση του φόρου στα κέρδη από τα νέα ηλεκτρονικά παιχνίδια του ΟΠΑΠ και από τη μείωση των ελλειμμάτων των ΔΕΚΟ και με περικοπή δαπανών του δημοσίου, που έχουμε εξετάσει κωδικό – κωδικό στον προϋπολογισμό με κέρδος 450 εκατομμύρια.
-Μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος.
Θα επικεντρωθώ σε δύο σημεία.
Πρώτον, στην προσπάθεια της προπαγάνδας να περάσει στην Ελληνική κοινωνία το σύνθημα «όλοι ίδιοι είναι» για να αποτραπεί η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Ποντάρουν στην ακυβερνησία για να διασωθούν και να βρουν νέους ρόλους.
Η απάντηση μας πρέπει να είναι ηχηρή.
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Η διαφθορά, ναι, ακούμπησε και τη Ν.Δ. Ακούμπησε όμως και έφυγε. Δεν ρίζωσε. Δεν έγινε τρόπος ζωής και τρόπος αθέμιτου πλουτισμού.
Ο χρηματισμός πολιτικών έχει ονοματεπώνυμα.
Ο ίδιος ο Τσουκάτος ομολογεί τη μεταφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ από τη ζήμενς στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.
Ο  Μαντέλης ομολογεί την πίστωση του τραπεζικού του λογαριασμού με 250.000 ευρώ, ενώ για άλλα 250.000 που βρέθηκαν στο λογαριασμό του δηλώνει άγνοια. Δεν ξέρει δηλαδή ποιος τον ελέησε για να τον ευχαριστήσει.
Ο Τσοχατζόπουλος οργίασε και συνεχίζει θρασύτατα να προκαλεί με τις δηλώσεις του ακόμα και μέσα από τη φυλακή.
Στην υπόθεση του κτηματολογίου πληρώσαμε 11,5 δις δραχμές στην Ε.Ε. για πρόστιμα εξαιτίας της κακοδιαχείρισης από τους αετονύχηδες του ΠΑΣΟΚ και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.
Τα σκάνδαλα, η διαφθορά, οι αρπαχτές και ο καιροσκοπισμός είναι συνώνυμα του ΠΑΣΟΚ.
Επαναλαμβάνω. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Δεύτερον, μέσα σε αυτό το κλίμα δεν πρέπει να αφήσουμε να πέσουν στην παγίδα της αποχής από τις κάλπες άνθρωποι δικοί μας, άνθρωποι που έχουν στηρίξει την παράταξη και ιδεολογικά δεν έχουν απομακρυνθεί. Αυτό είναι το έργο μας. Να τους φέρουμε στις κάλπες. Να μη χάσουμε καμία ψήφο, γιατί στο στόχο της αυτοδυναμίας κάθε ψήφος είναι κρίσιμη.
- Θα μου επιτρέψετε όμως να πω δυο λόγια και για τον Στάθη.
Με εμπιστευτήκατε και πιστεύω πως δεν σας πρόδωσα. Δεν έγινα κάτι διαφορετικό από τη θέση του Βουλευτή. Δεν άλλαξα. Είμαι ο ίδιος Στάθης, όπως με γνωρίζετε εδώ και χρόνια.
Κανείς δε μου χάρισε τίποτα. Εδώ που βρίσκομαι με τοποθετήσατε εσείς με την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας. Δεν οφείλω σε κανέναν. Οφείλω και δίνω λόγο μόνο σε εσάς, στις συμπατριώτισσες και στους συμπατριώτες μου. Αυτός ο λόγος είναι η τιμή μου και η μοναδική μου υπόσχεση. Ότι παραμένω ακέραιος και αληθινός. Από εμένα θα ακούτε μονάχα καθαρές κουβέντες.
- Ο Αντώνης Σαμαράς αποτελεί την ελπίδα της Ελλάδας. Έχει βαθιά συναίσθηση της ευθύνης, είναι ακέραιος πολιτικός και ασυμβίβαστος αγωνιστής.
 Αξίζει να τον εμπιστευτούμε και να προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό στον αγώνα που έχει ξεκινήσει. Η Νέα Δημοκρατία έχει ταυτιστεί με τα δύσκολα.
Να είστε σίγουροι ότι μαζί θα τα καταφέρουμε.
Θα κλείσω με τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά που απευθύνει σε όλους τους Έλληνες:
«Γιατί, πιστέψτε με,
και φίλοι και αντίπαλοι ακόμα,
όλοι γνωρίζουν ότι σήμερα πια,
μόνο εμείς μπορούμε να κρατήσουμε όρθιο τον τόπο. 
Σκεφτείτε τα όλα αυτά.
Και κάντε το καθήκον σας.
Σας έχω εμπιστοσύνη.
Η Ελλάδα δεν λυγίζει, η Ελλάδα δεν γονατίζει, η Ελλάδα δεν κάνει πίσω.
Η Ελλάδα θα τα καταφέρει.  

8 σχόλια:

  1. Aκούμπησε και κοιμήθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι από κάτω όλοι μαζί: Δη-μη-τρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλός ήσουν για να κρατάς τα μπόσκα του Λιάνη και τίποτα παραπάνω. Α, και για να κόβεις τους Αντωνιάδηδες, για να μένεις με βολικές λίστες. Καλός είσαι και για τώρα,γιατί τίποτα δεν μπορεί να γίνει.
    Καλός είσαι αλλά είσαι ένα τίποτα.
    Και ο τόπος μας καλός είναι αλλά ψηφίζει ένα τίποτα και αρκετά καθόλου. Λίγοι και μικροί άνθρωποι.Συγχαρητήρια εν τεταρτόφθαλμε 1/4 μεταξύ τυφλών 4/4, που κατέβασες μαζί σου.
    Ν.Δ 30% στο Νομό μας και αν..
    Και Στάθης βουλευτής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RE TSOYSKA AFOU DEN TELETE NA TON TAKTOPOIHSOYME TI TON KRATATE TOYRLOMENO, ME ANOIXTA TA SXOLIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TEΛΙΚΑ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΛΑΖΕΙ.ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΙΑ, ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΠΙΟΥΝΙΑ. ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΩΤΟ ΒΟΣΔΟΥ,ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ.
    ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ, ΒΟΛΕΜΕΝΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΣΟ ΑΒΟΛΕΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή