Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ 5ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


                                ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 240/95
ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΥΠΗ 1
ΤΗΛ. & FAX: 23850 – 29190. ΤΗΛ.: 23850 – 44238
ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6944607619

ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ:  6983837605

Τ.Κ.: 53100 ΦΛΩΡΙΝΑ



                 Φλώρινα, 24-6-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          Την 24 Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε ο Τελικός αγώνας του 5ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, το οποίο διοργάνωσε η Ένωσή μας και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός. 
Για το έτος 2012, Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ, δεύτερη η ομάδα του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και τρίτη η ομάδα του  Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών.
          Το Δ.Σ. της Ένωσής μας συγχαίρει τις νικήτριες ομάδες για την επιτυχία τους, αλλά και
όλους τους συναδέλφους που μετείχαν στο ανωτέρω Τουρνουά, για την συμμετοχή τους σ΄ αυτό, αναδεικνύοντας έτσι την συναδελφικότητα, την αγαστή συνεργασία και το αθλητικό πνεύμα μεταξύ των μελών μας.
          Η εκδήλωση της τελετής λήξης του Τουρνουά ξεκίνησε μετά το τέλος του αγώνα με τις απονομές και τις βραβεύσεις των ομάδων.
          Πριν από αυτές τις βραβεύσεις, η Ένωση τίμησε με τιμητικές πλακέτες τους δημοσιογράφους ΒΗΤΚΑ Ηλία (ΕΡΑ, Ματιές στα Σπορ) και ΦΙΛΟ Νικόλαο (τηλεόραση WEST, Ελεύθερο Βήμα της Φλώρινας) για την δημοσιογραφική κάλυψη όλου του Τουρνουά. Τις πλακέτες απένειμαν αντίστοιχα ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης ΜΠΑΡΟΣ Γεώργιος.
          Έπειτα βραβεύτηκε ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Μιλτιάδης της ομάδας ΔΙΑΣ με δεκατέσσερα γκολ. Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης.
          Στη συνέχεια απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια στους εκπροσώπους όλων των  ομάδων που μετείχαν στο  Τουρνουά.
          Η απονομή βραβείου στο Τ.Σ.Φ. Πρεσπών, 3η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θωμά.
          Η απονομή βραβείου στο Τ.Σ.Φ. Κρυσταλλοπηγής, 2η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ. Φλώρινας κ. ΜΑΝΟ Κωνσταντίνο.
          Τέλος, η κορυφαία στιγμή του Τουρνουά, η  απονομή του κυπέλου στους Πρωταθλητές, δηλαδή στην ομάδα ΔΙΑΣ, έγινε από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή της Α.Δ. Φλώρινας κ. ΑΜΟΙΡΙΔΗ Αναστάσιο.
          Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά τον Σύνδεσμο Διαιτητών Φλώρινας για την προσφορά του στο Τουρνουά διαθέτοντας διαιτητές στους αγώνες. Ευχαριστούμε επίσης, τους συναδέλφους ΚΑΣΚΑΜΑΝΙΔΗ Λάμπρο και ΜΟΥΛΑ Αναστάσιο που διαιτήτευσαν σε πολλούς αγώνες του Τουρνουά.
          Επίσης, ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του συγκροτήματος BALL  D' ORO για τις υπηρεσίες που παρείχαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά και την άψογη εξυπηρέτησή τους.
          Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου που κάλυψαν δημοσιογραφικά  την όλη διοργάνωση.-

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                           ΜΠΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου