Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Αντωνιάδης: Αναγκαιότητα η κατασκευή του άξονα Φλώρινα- Πισοδέρι και Φλώρινα- Πτολεμαίδα

«Ικανοποίηση και χαρά μας γεμίζει η ανακοίνωση της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή του οδικού άξονα Φλώρινας – Πισοδερίου που ήταν ένα πάγιο αίτημα των φορέων και των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας» επεσήμανε σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ
Φλώρινας ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Γιάννης Αντωνιάδης υπογραμμίζοντας πως ήταν ένας μεγάλος βραχνάς και πολιτικός καρκίνος αφού η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων ταλαιπώρησε την Φλώρινα τα τελευταία 6 χρόνια.
Τόνισε ακόμα πως από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα αφού πρέπει να βρεθούν 45 εκατ. Ευρώ για να μπορεί να κατασκευαστεί ο δρόμος επισημαίνοντας πως «πρέπει να τρέξουμε τάχιστα για να γίνει ο δρόμος που η περιοχή έχει τόσο ανάγκη για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής και των επισκεπτών». Αναφερόμενος στους οδικούς άξονες υπογράμμισε και την αναγκαιότητα εξεύρεσης χρημάτων για την κατασκευή και του οδικού άξονα Φλώρινας- Πτολεμαίδας που θα δώσει πνοή στην περιοχή και θα διευκολύνει την πρόσβαση των Φλωρινιωτών στα μεγάλα αστικά κέντρα και των επισκεπτών προς την Φλώρινα.
Σύνταξη: Θωμαή Αδάμου

1 σχόλιο:

  1. Σώπα ρε μεγάλε.
    Κατι καινούργιο μας είπες.
    Πες μας τώρα εσύ τι έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή