Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ο ΣΟΧ Φλώρινας και Δρόμοι Αντοχής


Το τμήμα των Δρόμων Αντοχής για τον ΣΟΧ είναι ένα τμήμα με ιστορία και περγαμηνές. Οι επιτυχίες του Βογδάνου Στάθη, που σαν αθλητής, αντιπροσώπευσε την Ελλάδα με την εθνική ομάδα σε πολλούς διεθνείς αγώνες,  έκανε υπερήφανους και τον ΣΟΧ και την
Φλώρινα. Στην συνέχεια 

με την εμπειρία και την τεχνική που απέκτησε, έγινε ο Προπονητής του Συλλόγου. Αγάπησε και τίμησε τον Σύλλογο, ένοιωσε υπερήφανος, ήθελε να συνεχίσει να πρωτοστατεί, προσέφερε τις υπηρεσίες του χωρίς κανένα προσωπικό όφελος. Το μόνο κέρδος του ήταν, ο ΣΟΧ και η Φλώρινα να ακούγονται στο πανελλήνιο και  παγκόσμιο αθλητικό σκηνικό.  Με τις άοκνες και μεθοδευμένες προσπάθειες και προπονήσεις, κατάφερε οι Αθλητές του ΣΟΧ να πρωτοστατούν στο Πανελλήνιο και να στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα Δρόμων Αντοχής.

(ενδεικτικά αναφέρω):

Τουσουνίδης Λάζαρος
Τουσουνίδη Αντώνη
Τίτας Χρίστος
Τερεζή Σόφη
Παπακοσμά Βηθλεεμ
Παπακοσμάς Αντώνιος
Παπακοσμας Μάρκος
Ζαραβέλης Βαγγέλης
Τσούλης Στέλιος
Βογδάνου Σόφη
Γρηγοριάδου Χριστίνα
Βάσκο Θεόδωρο
Χαραβιτσίδης Αριστοτέλη
Βογδάνου Δημήτριο
Δαγκίτση Εφη


Η επιτυχημένη πορεία του  ΣΟΧ συνεχίστηκε  με την καταξίωση και άλλων αθλητών (ενδεικτικά αναφέρω) :

Μπόσκος Αλέξανδρος
Στασινος Πέτρος
Κυρατσού Ελευθέριος
Δυονισοπούλου Βάσια
Σουμπάση Αθανάσιο
Μαρια Στακινού
Κυρατσού Αλέξανδρο
Μούλελη Κατερίνα
Δαδοπούλου Βούλα
Διφωνίδου Βέρα
 
Και πολλοί άλλοι. (Συγνώμη για την παράλειψη)
Τά τελευταία τρία χρόνια το τμήμα των δρόμων αντοχής του Συλλόγου απουσίαζε από τα χειμερινά δρώμενα (δεν θέλω να  αναφερθώ στους λόγους).
Όμως  μια Ιστορία 80 χρόνων γραμμένη με περγαμηνές δεν μπορεί να σβήσει.   
Το ΔΣ του ΣΟΧ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δυναμική επαναλειτουργία του τμήματος των Δρόμων Αντοχής. Οι παλιοί αθλητές και  τεχνικά καταρτισμένοι προπονητές Παπακοσμά Βηθλέεμ και Τσούλης Στέλιος, με την στήριξη των περισσοτέρων παλιών αθλητών και την αμέριστη βοήθεια και οργάνωση του ΔΣ, φιλοδοξούν ότι το τμήμα των Δρόμων Αντοχής θα ανακαταλάβει την θέση που του αξίζει. Επειδή οι ξηρές προπονήσεις και roller ξεκίνησαν 1/8/2012,  το ΔΣ του ΣΟΧ προσκαλεί τους νέους αθλητές να εγγραφούν. Το ΔΣ του ΣΟΧ έχοντας επίγνωση της οικονομικής κρίσης και του μη κερδοσκοπικού ρόλου του, και φέτος όπως και πέρσι θα λειτουργήσει με την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση των αθλητών.
ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου