Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Προσλήψεις 777 ατόμων στα νοσοκομεία μέσω ΑΣΕΠ


Πρόκειται για συμβασιούχους ιδιωτικού δικαίου οκτάμηνης διάρκειας
Στην πρόσληψη 777 ατόμων ως επικουρικό προσωπικό στα νοσοκομεία μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ, θα προχωρήσει το υπουργείο Υγείας σύμφωνα με απόφαση του αρμόδιου υπουργού κ. Αν. Λυκουρέντζου. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας ιδιωτικού δικαίου.

Από τις 777 θέσεις, οι 220 αφορούν θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού, οι 110 προσωπικό ΜΕΘ, άλλες 220 παραϊατρικό προσωπικό, ενώ οι 227 θέσεις αφορούν τα υπόλοιπα καθήκοντα.

Επίσης, αποφασίστηκε η άμεση πρόσληψη πέντε (5) ατόμων, με σύμβαση εργασίας οκτάμηνης διάρκειας, για τη λειτουργία του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, σε εφαρμογή του Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ της προγραμματικής περιόδου 2007-2013.

Με τις αποφάσεις αυτές, υπουργείο Υγείας εκτιμά ότι «αντιμετωπίζονται άμεσες ανάγκες σε προσωπικό και ενισχύεται η αποτελεσματικότερη λειτουργία των νοσοκομειακών μονάδων, προς όφελος των ασθενών και μάλιστα σε περίοδο ιδιαίτερης δημοσιονομικής δυσχέρειας, όπως είναι η σημερινή».
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου