Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Συντηρήσεις κτηρίων και κοινόχρηστων χώρων



Συνεργεία των εργαζομένων κοινωφελούς εργασίας έπιασαν δουλειά στο Δήμο Αμυνταίου και ήδη έχουν προχωρήσει οι εργασίες σε διάφορα δημόσια κτήρια και κοινόχρηστους χώρους.

Για παράδειγμα διαμορφώθηκαν οι δρόμοι γύρω από τον Πελαργό και απομακρύνθηκαν τα μπάζα, επισκευάζονται φθαρμένα κράσπεδα στην πόλη του Αμυνταίου και διαμορφώνεται το παλαιό Δημαρχείο Φιλώτα για να υποδεχτεί τις υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Φιλώτα, το Αγροτικό Ιατρείο και τη δομή Βοήθεια στο Σπίτι. Επίσης, πραγματοποιούνται παρεμβάσεις σε παιδικές χαρές και πλατείες για την συντήρηση παιχνιδιών και αστικού εξοπλισμού. 


 Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται και θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Αμυνταίου και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει από την Εκτελεστική Επιτροπή και εποπτεύεται από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Στάθη Δεληγιαννίδη, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία των εργασιών και αισιόδοξος ότι θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος του σχεδιασμού πριν χαλάσει ο καιρός και εμποδίσει τις προγραμματισμένες εργασίες, που ως επί το πλείστον είναι εξωτερικού χώρου.




Γραφείο Τύπου Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου