Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Έναρξη προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στην Π.Ε. Φλώρινας



 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 13 Σεπτεμβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έναρξη προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στην Π.Ε. Φλώρινας


Συνάντηση με στόχο την πλήρη ενημέρωση των προσληφθέντων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, οι οποίοι θα απασχοληθούν για διάστημα πέντε μηνών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα
Φλώρινας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης, αφού καλωσόρισε τους νεοπροσληφθέντες ευχόμενος καλή αρχή και καλή συνεργασία, έκανε αναφορά στους βασικούς στόχους και στη χρηστικότητα του προγράμματος, σε συνδυασμό με τη γενική οικονομική κατάσταση, αλλά και τους υψηλούς δείκτες ανεργίας της περιοχής μας.
Μάλιστα, αναφέρθηκε στην ανάγκη παράτασης του προγράμματος ή στη δημιουργία ενός αντίστοιχου νέου, που θα συμβάλλει στο να βγει από το τέλμα της ανεργίας η Φλώρινα.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε πως το πρόγραμμα αυτό θα προσφέρει προσωρινή ανακούφιση, καθώς η ανεργία στη Φλώρινα βρίσκεται πάνω από το 35%. Παράλληλα, σημείωσε πως από την πλευρά του Εργατικού Κέντρου θα υπάρξει άριστη συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας για την καλύτερη δυνατή υλοποίηση του προγράμματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου