Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00π.μ.

ΠΕΜΠΤΗ 18/10 - 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, καλεί όλους τους πολίτες της Φλώρινας σε μαζική συμμετοχή την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 11:00πμ (ημέρα συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης) στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

Η συγκυβέρνηση της υποτέλειας, της Τρόικας και των μεγάλων εργοδοτών, στο όνομα της δήθεν αποφυγής της χρεοκοπίας και της είσπραξης της νέας δανειακής δόσης, είναι έτοιμη να περάσει το πιο καταστροφικό και εξοντωτικό πακέτο μέτρων που γνώρισε ποτέ η χώρα μας στη σύγχρονη ιστορία της.

Είναι ένα σχέδιο που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει τους εργαζόμενους και την πλειοψηφία του ελληνικού λαού στην απόλυτη εξαθλίωση, στη φτώχεια, στη μαζική ανεργία και θα φέρει τη χώρα μας 50 χρόνια πίσω. Είναι ένα σχέδιο για να γίνει η χώρα μας ζώνη φθηνού εργατικού δυναμικού για το μεγάλο κεφάλαιο που θα «επενδύσει» σε όλα τα δημόσια αγαθά και τις υπηρεσίες που θα ξεπουλήσουν.

Η Ε.Ε. το Δ.Ν.Τ μαζί με την τρικομματική Κυβέρνηση, είναι έτοιμα να μας γονατίσουν και να μας εξοντώσουν, αφαιρώντας άμεσα 9 δις Ευρώ από τους μισθούς μας, τις συντάξεις μας και το κοινωνικό κράτος. Θα μας επιβάλουν νέα δυσβάσταχτα φορολογικά χαράτσια. Μας επιφυλάσσουν μισθούς και συντάξεις πείνας. Θέλουν συνθήκες εργασίας που θυμίζουν δούλους. Καταργούν κάθε ψήγμα δικαιώματος που μας έχει απομείνει. Μας κλέβουν την αξιοπρέπεια και τη ζωή.

Μοναδική ελπίδα είναι η δράση και η αντίστασή μας. 
Σας καλούμε να μην σκύψουμε το κεφάλι. 
Να βγούμε όλοι στους δρόμους και να συμμετάσχουμε μαζικά στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00π.μ. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου