Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Αθλητές του «Παγκράτιον» σε προκριματικούς αγώνες καράτε


Την Κυριακή 7/10/2012 στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας έγιναν οι προκριματικοί του πανελληνίου πρωταθλήματος καράτε. Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” συμμετείχε με έξι αθλητές οι οποίοι πήραν 8 εισιτήρια για τους τελικούς. Την αποστολή συνόδεψαν ο πρόεδρος Τσαρτσιταλίδης Κίμων και το μέλος του Δ.Σ Μπογδάνης Κων/νος.
Οι αθλητές είναι:
Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη- Μαρία ΚΑΤΑ νεανίδων και KUMITE νεανίδων -54kgr.
Σγουρίδου Χριστίνα ΚΑΤΑ νεανίδων και KUMITE νεανίδων +54kgr.
Μπογδάνης Πέτρος ΚΑΤΑ εφήβων και KUMITE εφήβων -63kgr
Σίσσης Βύρων KUMITE εφήβων +70kgr
Τσαρτσιταλίδης Ηλίας KUMITE Ν. Ανδρών -68kgr
Ο αθλητής Νικολάου Αθανάσιος πήρε την 5η θέση στo KUMITE εφήβων στα +70kgr ενώ ο αθλητής Σιδηρόπουλος Γεώργιος λόγω βαριάς ίωσης δεν αγωνίστηκε.
Κορομπίλης Γεώργιος (προπονητής): Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, παίξαμε με στόχο να μπούμε στην τετράδα που οδηγούσε στους τελικούς, από εκεί και μετά αφού εξασφαλίστηκε η πρόκριση παίζαμε χαλαρά και δεν ρισκάραμε για να αποφύγουμε πιθανόν τραυματισμούς, στους τελικούς στην Βέροια στις 27/10/2012 θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε κάποια θέση ώστε να μπούμε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ευχαριστώ τους αθλητές μου για τις ατελείωτες χαρές που μου δίνουν.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Συγχαρητήρια στους αθλητές και στους προπονητές του συλλόγου ειδικά στους αθλητές Τσαρτσιταλίδου, Σγουρίδου και Νικολάου οι οποίοι έπαιξαν πρώτη φορά σε πανελλήνιο, κατά τα άλλα οι αθλητές πέτυχαν τους στόχους που έθεσε το προπονητικό team του συλλόγου και έτσι και πάλι ο Σύλλογος θα είναι παρόν στην μεγαλύτερη διοργάνωση εντός των συνόρων εκπροσωπώντας την πόλη μας. Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους τους αθλητές στους τελικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου