Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Επαναφορά δρομολογίων τραίνου


Μετά από 20 και πλέον μήνες το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επαναφέρουν τα δρομολόγια της γραμμής Θεσσαλονίκη – Φλώρινα.
Σύμφωνα με τη διαβεβαίωση του Υπουργού, κ. Κωστή Χατζηδάκη στο Δήμαρχο Αμυνταίου, κ. Μάκη Ιωσηφίδη η επαναφορά των δρομολογίων θα γίνει έως τις 15 Οκτωβρίου 2012.
«Είναι μία εξέλιξη που έρχεται ως αποτέλεσμα των συντονισμένων προσπαθειών όλων μας. Όλοι οι θεσμικοί φορείς συνεργάστηκαν και πίεσαν για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος της επαναφοράς των δρομολογίων του τραίνου, όμως πάνω απ’ όλα πρέπει να τονίσουμε τη στάση των ενεργών πολιτών και των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Κράτησαν το θέμα ψηλά στην επικαιρότητα και άσκησαν μεγάλη πίεση για την άρση της αδικίας που υφίσταται η περιοχή μας.
Θέλω να πιστεύω ότι η επαναφορά των δρομολογίων του τραίνου θα είναι γεγονός και δεν θα υπάρξει άλλη υπαναχώρηση, ενώ αυτοί οι δύσκολοι μήνες που περάσαμε χωρίς σιδηροδρομική σύνδεση θα είναι ένα δυσάρεστο διάλειμμα. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια του τραίνου οφείλουμε όλοι μας να το στηρίξουμε και να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της γραμμής», δήλωσε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης.
Αμύνταιο, 9 Οκτωβρίου 2012
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου