Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ!

H γυναικεία ομάδα του Αμύντα αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου, καθώς δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Α.Ο.Α Καστοριάς, γνωρίζοντας  εκτός έδρας ήττα με σκορ 34-28....

Η ομάδα του Νίκου Γιώσκου παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, παρά τα 11τέρματα της Κ. Τσιομπάνου, οι αμυντικές ολιγωρίες και τα αβίαστα λάθη αποτέλεσαν τους ανασταλτικούς παράγοντες  στην προσπάθεια για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχες από την πλευρά τους εμφανίστηκαν πολύ πιο έτοιμες για ένα τέτοιο παιχνίδι, έχοντας διάρκεια στην απόδοση τους και με κινητήριο μοχλό την Α. Ζύγουρα (13γκ), έφτασαν δίκαια στη νίκη.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, με την Καστοριά ωστόσο να βρίσκεται από το ξεκίνημα σε θέση οδηγού.
Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχες διατηρούσαν μια διαφορά 3-4 τερμάτων στο μεγαλύτερο διάστημα του 1ου ημιχρόνου, με εξαίρεση το τελευταίο 4λεπτό όταν και ο Αμύντας με επιμέρους σκορ 4-1 έριξε την διαφορά στην ελάχιστη τιμή της (14-13), με την οποία οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και παρά τις φωνές του Νίκου Γιώσκου, οι παίκτριες του Αμύντα συνέχισαν να κινούνται σε ρηχά νερά, ενώ η ομάδα του Νίκου Σαλαγιάννη με υποδειγματική αμυντική διάταξη 5-1 (ατομικό μαρκάρισμα στην Τσιμπάνου)  διεύρυνε το προβάδισμα στο +7 (22-15) με την συμπλήρωση 10λεπτών στο 2ο μέρος.
Η συνέχεια κύλησε χωρίς να διαφοροποιηθεί ο τελικός νικητής, με τον προπονητή των φιλοξενουμένων να χρησιμοποιεί όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεση  του.
Ο Νίκος Γιώσκος μετά το παιχνίδι δήλωσε: «Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας και κυρίως από την  ανασταλτική μας λειτουργία, ευτυχώς για μας η ήττα αυτή ήρθα στο κύπελλο, γεγονός που μας βοηθά να δούμε τις αδυναμίες μας και το τι θα πρέπει να διορθώσουμε μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2.
Συγχαρητήρια στην Καστοριά για τη νίκη, έδειξε ότι είναι μια συγκροτημένη ομάδα που σίγουρα θα μας δυσκολέψει πολύ στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά της η παίκτρια του Αμύντα Βάσω Μπάντη τόνισε: «Με την σημερινή μας εμφάνιση αδικήσαμε τους ίδιους μας τους εαυτούς. Είμαστε υποχρεωμένες να δουλέψουμε εντατικά, ώστε να μην παρουσιάσουμε ανάλογη εικόνα και στη 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον Α.Ο.Ιωαννίνων.
Ο κόσμος μας στηρίζει, γι αυτό δεν θα πρέπει να τον απογοητεύσουμε».

Δεκάλεπτα: 5-3, 10-8, 14-13 (ημίχρονο), 22-15, 26-21,34-28

Διαιτητές: Αγγελίδης-Κατσάνος (δεν έχασαν σε κανένα σημείο τον έλεγχο του ματς)

Α.Ο.Α Καστοριάς (Ν. Σαλαγιάννης): Κυβεντίδου, Τολιοπούλου , Ζύγουρα Α. 13, Ζύγουρα Ι. 4, Τζιφονώτα 3, Λάζου, Γκάτζιου, Μπαζινα, Παρασκευαϊδου 6, Παπαβασιλείου 7, Παπαρίζου Χρ. 1, Πόπη , Παπαρίζου Χαρα., Λίλλα.

Αμύντας Αμυνταίου (Ν.Γιώσκος): Κόρρα 1 (τφ), Γιαπουντζή (τφ), Στεφανίδου, Μπάντη 5, Παπαβασιλείου 2, Σκόδρα Τζ. 1, Σκόδρα Τ. 3, Ρακοπούλου 3, Τσιομπάνου 11, Χριστογούλα Τσένκο 2, Γεωργιάδου, Πάνου, Δημητριάδου.
Δίλεπτες: 3 - 5               Πέναλτι: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου